Boformen Søparken

Boformen er et tilbud om længerevarende ophold for personer der, på grund af betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, har behov for hjælp til almindelige daglige funktioner. Boformen er også til personer, der har brug for behandling, og som ikke kan få dækket disse behov på anden vis.

Kontakt
Boformen Søparken
Engparken 1,
Rørbæk
9500 Hobro
Telefon: 99 88 84 30
E-mail: ileah@rebild.dk

 

Boformen Søparken ligger i Rørbæk ved Hobro, hvor der er gode muligheder for at nyde natur og grønne områder. 

I Boformen er der plads til 20 beboere og hver beboer har egen lejlighed, der ligger i forbindelse med fællesarealer, dagligstue og spisekøkken. I Søparken er alle en del af en levegruppe som vi har 3 af fordelt i to huse. Derudover har vi et aktivitetshus som har åbent hver alle hverdage mellem 09.00 og 15.00.

Hvad koster det?

Husleje ca.: 5.953,00 kr.
A’conto. 500,00 kr.
Kost ca.: 3.424,00
Antenne: 25,00

Der er mulighed for boligstøtte via ansøgning til Udbetaling Danmark.

 

 

Her kan du læse mere om boformens- og aktivitetens tilbud og godkendelser: Tilbudsportalen

 

Pædagogiske mål

Det pædagogiske arbejde tilrettelægges ud fra hvad der er relevant for hver enkelte menneske. Der udarbejdes faglige mål som aftales i samarbejde med den visiterende kommune og pårørende.

 

I Søparken arbejder vi med en neuropædagogisk indfaldsvinkel, der tager udgangspunkt i en psykologisk-pædagogisk udredning som danner baggrund for indsigt i funktionsniveauer og det videre individuelle forløb.

 

Menu