Talentudviklingspulje

Rebild Kommune har en talentudviklingspulje på 105.000 kr. Puljens fokus er på talentudvikling indenfor sport og idræt, men puljen kan også være relevant for andre. Der er en årlig ansøgningsrunde til puljen.

”Talent er et sæt af kompetencer og færdigheder, der er udviklet på baggrund af både medfødte potentialer og mange års interaktioner med et miljø – f.eks. i form af træning og konkurrence…”. Citat: Talentudviklingsmiljøer i verdensklasse af Kristoffer Henriksen.

I Rebild Kommune tror vi på, at talentudvikling skal ses i et holistisk-økologisk perspektiv. Dette betyder, at vi i Rebild Kommune ikke giver støtte til individet, men støtter initiativer og projekter rettet mod miljøet, og på tværs af miljøer.

Du kan læse retningslinjerne for puljen her.

Du finder ansøgningskema her.

Puljen er på 105.000 kr. Puljens fokus er på talentudvikling indenfor sport og idræt, men puljen kan også være relevant for andre. Der er en årlig ansøgningsrunde: 1. maj.

Hvis du har spørgsmål til puljen, så kontakt Louise Gammelholm, Center Kultur og Fritid, på 99 88 77 12 eller lgpo@rebild.dk.

 

Menu