Talentudviklingspulje

Rebild Kommune har en talentudviklingspulje på 250.000 kr. Puljens fokus er på talentudvikling indenfor sport og idræt, men puljen kan også være relevant for andre. Der er 2 årlige ansøgningsrunder til puljen.

”Talent er et sæt af kompetencer og færdigheder, der er udviklet på baggrund af både medfødte potentialer og mange års interaktioner med et miljø – f.eks. i form af træning og konkurrence…”. Citat: Talentudviklingsmiljøer i verdensklasse af Kristoffer Henriksen.

I Rebild Kommune tror vi på, at talentudvikling skal ses i et holistisk-økologisk perspektiv. Dette betyder, at vi i Rebild Kommune ikke kun giver støtte til individet, men også støtter initiativer og projekter rettet mod miljøet, og på tværs af miljøer.

Du kan læse retningslinjerne for puljen her

Bemærk at Kultur- og Fritidsudvalget på møde den 16. august 2016 har besluttet, at ved ansøgningsrunden 1. december 2016 vil alene ansøgninger vedrørende udvikling af talentmiljøer blive fremmet grundet den store interesse for puljen. Dvs. at der ikke kan søges på vegne af enkeltpersoner.

Du finder ansøgningskema for enkeltpersoner i pdf her

Du finder ansøgningsskema på vegne af et miljø eller på tværs af miljøer i pdf her. 

Du finder ansøgningsskemaerne i wordversion her. 

Puljen er på 250.000 kr. Puljens fokus er på talentudvikling indenfor sport og idræt, men puljen kan også være relevant for andre. Der er 2 årlige ansøgningsrunder til puljen, 15. juni og 1. december.

Hvis du har spørgsmål til puljen, så kontakt Louise Gammelholm, Center Kultur og Fritid, på 99 88 77 12 eller lgpo@rebild.dk.

 

Menu