God Familiestart

Få en god start på jeres nye familie! Sundhedsplejen og jordemødrene tilbyder et forløb med fødsels- og forældreforberedelse til alle førstegangsforældre. Få inspiration, kvalitet og tryghed i rollen som nye forældre.

Det er en fantastisk oplevelse at skulle være og blive forældre, det er en stor begivenhed i livet - men samtidig giver det også mange tanker og forventninger om barnet, om rollen som forældre og for fremtiden. Det er en helt ny situation I aldrig har prøvet før.

Sundhedsplejerskerne i Rebild Kommune og jordemødrene fra Region Nordjylland vil gerne give alle nye forældre de bedste forudsætninger for at være gode forældre. Alle førstegangsforældre i kommunen får derfor mulighed for at deltage i forløbet God Familiestart. Det gælder også, hvis du er alene om forældreskabet eller lever i en anden familieform. Det er et sammenhængende forløb, som strækker sig fra graviditeten (start i terminsuge 26-30), over fødslen og til barnet er 1½ år.

Vi sætter fokus på:

  • Graviditet
  • Forældreskab og parfohold
  • Barnets udvikling fra 0-1½ år
  • God forældre-barn kontakt
  • Sundhed og trivsel i familien
  • Netværk mellem nybagte forældre.

Der er plads til 20 deltagere på hvert hold, og vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet. Der er tilknyttet en sundhedsplejerske til hvert hold, som følger jer gennem hele forløbet. De forskellige temaer på mødegangene bliver præsenteret af relevante fagpersoner fra offentligt og privat regi. God Familiestart er et forløb sideløbende med de hjemmebesøg og konsultationer, som sundhedsplejersken i øvrigt tilbyder. 

Mødegange: hverdage fra kl. 16.00-18.00.

Vi mødes fortinsvis på: Center Sundhed, Mastruplundvej 2 L, 9530 Støvring.

Mere information

Se: oversigt over forløb

Mail: shpl@rebild.dk 

Materialet er baseret på www.familieiværksætterne.dk 

Tilmeld dig

Brug selvbetjening herunder til at tilmelde dig senest i terminsuge 24 - meget gerne før.

Menu