Rekruttering

Kontakt Jobcenter Rebild, hvis du har brug for en medarbejder.

Jobcenter Rebild

Hobrovej 110

9530 Støvring

Tel.: 9988 8800

jobcenter@rebild.dk

Vi har kendskab til de ledige og tager en snak med dem, inden de eventuelt skal til samtale i din virksomhed. Vi udsøger også gerne CV'er til dig, så du selv kan udvælge de bedst egnede kandidater til en samtale.

Annoncér på Jobnet

Jobnet er Jobcentrenes hjemmeside, som du kan bruge til at annoncere efter medarbejdere.

Du kan som virksomhed gratis lægge dine jobannoncer ind på jobnet.dk, når du har oprettet dig som bruger med virksomhedens NemID. 

En jobannonce sikrer de mest motiverede ansøgere til din stilling, fordi det er jobsøgeren selv, der vælger at henvende sig til virksomheden.

Jobsøgere kan skrive ansøgninger til virksomheden direkte fra jobbanken, og de kan få automatisk besked, hvis din annonce matcher indholdet i jobsøgerens 'Jobagent'.

Søg i CV’erne på Jobnet

På Jobnet har tusindvis af jobsøgere indlagt deres CV med detaljerede oplysninger om deres kvalifikationer. Når du søger i CV-banken, vil du hurtigt finde de mulige kandidater til det ledige job.

På Jobnet er det både ledige og beskæftigede, der er på udkig efter et job, men Jobnet er det eneste sted, hvor virksomheden med sikkerhed kan finde alle ledige inden for alle brancher.

Det er gratis at bruge Jobnet. 

Hvis du har brug for hjælp til annoncering eller til rekruttering generelt, kan du altid kontakte Jobcenter Rebild.

 

Menu