Velkommen til Business Rebild

Erhvervsfolk giver hånd - foto: www.colourbox.com
Business Rebild henvender sig til det lokale erhvervsliv og vores sider indeholder informationer med særlig relevans for virksomheder, landbrug, investorer og iværksættere.

Ønsker du at udvikle din virksomhed, styrke dit netværk og modtage kompetent erhvervsrådgiving?

Business Rebild er for dig, der står og mangler en god samarbejds- og sparringspartner, hvad end du er en veletableret virksomhed eller iværksætter i opstartsfasen. 

Lær os at kende

Business Rebild er lokaliseret i Business Park Nord i Støvring. Vores kerneopgaver er at stå til rådighed for det lokale erhvervsliv og være med til at skabe vækst og udvikling for virksomhederne i Rebild Kommune. Derudover er vi tovholder på og deltager i en række virksomhedsnetværk, der er bygget op omkring særlige lokale eller regionale styrkepositioner.

Helt essentielt er Business Rebild til for at hjælpe dig med at starte og drive virksomhed i Rebild Kommune. Vi vil gerne gøre det nemt for dig, at starte og drive virksomhed i Rebild Kommune – derfor er Business Rebild i stadig udvikling. Vi søger hele tiden, at finde frem til nye og effektive måder at fremme kommunens lokale erhvervsliv, så netop din virksomhed kan udleve sit potentiale. Derfor er det er vigtigt, at Business Rebild er til stede dér, hvor interessen er. Vores arrangementer og events skal afspejle målgruppens behov, hvorfor Business Rebild fremadrettet vil kommunikere en international og erhvervsrettet tilgang, hvor krav og opgaver fra virksomheder og samarbejdspartnere er i højsædet.

start-up - foto: www.colourbox.com

Er du iværksætter? Så lad Business Rebild være din første stærke samarbejdspartner, som hjælper dig sikkert gennem erhvervslivets jungle af tilbud og problematikker. Vi arbejder f.eks. aktuelt på at udvikle et nyt inkubationsmiljø for potentielle vækstiværksættere i samarbejde med Business Park Nord. For etablerede virksomheder kan vi være de første skridt mod nye vækstmuligheder og internationale eventyr, som kan få din virksomhed til at skyde i vejret, f.eks. gennem et væksthusprogram.

Interesseret? Læs mere om, hvad Business Rebild kan tilbyde dig og din virksomhed, og kontakt os.

Du kan også se og høre mere om Rebild Kommune som attraktiv erhvervskommune i nedenstående video.

(English version at bottom of page)

Menu