Inspiration til arbejdet med din webshop

Er du allerede godt i gang med eller overvejer du at etablere en webshop? Så sæt kryds i kalenderen den 28. november kl. 14, hvor der er inspiration at hente til dit arbejde.

Salgschef Jesper Arp-Hansen har i en årrække arbejdet med webshops i e-mærket, der er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Jesper vil bl.a. med udgangspunkt i lovgivningen på området fortælle om mulighederne for at forretningsudvikle på nettet.

Dagens anden oplægsholder er Lars Kronborg, som er indehaver af Karnevalsshoppen. Karnevalsshoppen er et eksempel på en virksomhed, der med succes har udviklet sin webshop - og som formår at udnytte synergierne ved at have en traditionel butik og en webshop. I oplægget vil Lars fortælle om overvejelserne bag og arbejdet med at udvikle webshoppen.

Temamødet bliver rundet af med Troels Vest Jensen fra Ultimate Web, der har specialiseret sig i at udvikle webshopløsninger. Troels vil dele ud af sine erfaringer med webshops og komme med konkrete tips og overvejelser, som du måske kan bruge i arbejdet med din webshop.

På dagen vil vi også markere, at Erhvervs- og turistkontoret er flyttet i nye lokaler i Business Park Nord. Temamødet bliver derfor rundet af med en uformel reception i de nye lokaler. 

Program

14.00: Velkomst ved erhvervs- og turistchef Anders Stryhn

14.10: Følg loven og mere til - det betaler sig! ved salgschef Jesper Arp-Hansen, e-mærket

14.50: Pause

15.10: Succes med webshoppen! ved indehaver Lars Kronborg, Karnevalsshoppen

15.40: Øg konverteringen på din webshop - tips og tricks ved partner Troels Vest Jensen, Ultimate Web

16.00: Reception på Erhvervs- og turistkontoret

17.30: Tak for i dag og på gensyn

Dato og sted

Torsdag den 28. november kl. 14.00-17.30.

Business Park Nord,
Østre Alle 6, 9530 Støvring

Tilmelding

Tilmelding på info@visitrebild.dk senest tirsdag den 26. november.

Menu