BusinessNetværket: Bliv klogere på den nye persondataforordning

Har du styr på den nye persondataforordning? Og vigtigst af alt, har du styr på konsekvenserne, hvis du ikke behandler personfølsommedata rigtigt?
Praktisk info om arrangementet
Dato: 
Tirsdag, 6. marts 2018 -
8:30 til 10:00
Sted: 
Østre Allé 6
9530 Støvring
Arrangør: 
BusinessNetværket
Sidste tilmeldingsfrist: 
Mandag, 5. marts 2018 - 9:00
Kontaktoplysninger
tlf: +45-41776100

BusinessNetværket giver dig mulighed for at få indsigt i den nye persondataforordning den 6. marts, hvor Advokat Trine Binderup Larsen fra ADVODAN kommer og holder et oplæg om reglerne, og hvad det betyder for dig. 

"Til maj træder den nye persondataforordning i kraft, og den stiller store krav til både små og store virksomheders håndtering af persondata. Det betyder bl.a., at det vil få en stor økonomisk betydning, hvis ikke reglerne bliver overholdt.

Dette oplæg er relevant, da du kan finde ud af, om din virksomhed overholder gældende regler i persondataloven – og hvad der skal til for at opfylde de nye regler i persondataforordningen. Du vil få viden om de nærmere konsekvenser, der kan være i udsigt, hvis ikke reglerne overholdes og gode råd til, hvordan din virksomhed kommer i gang med at implementere ændringerne.

Har du spørgsmål til din konkrete virksomhed, så er der selvfølgelig også mulighed for at svar på dette" siger Trine Binderup Larsen.

Der vil blive serveret morgenmad til alle deltagere. Efter morgenens oplæg vil der selvfølgelig være plads til dialog og spørgsmål.

Vi glæder os til at bliver klogere på den nye persondataforordning. 

Menu