Finansieringscamp

Der er hjælp at hente!
Praktisk info om arrangementet
Dato: 
Onsdag, 1. marts 2017 - 10:00 til Torsdag, 2. marts 2017 - 13:00
Sted: 
Hotel Fårup
Pirupvejen 147
9492 Blokhus
Arrangør: 
Væksthus Nordjylland
Sidste tilmeldingsfrist: 
Fredag, 24. februar 2017 - 9:00
Kontaktoplysninger
tlf: +45-25107920

Du er slet ikke alene, hvis du har en følelse af, at du får bank af dine finansieringskilder, for det hører vi ofte. Faktisk er denne følelse hovedårsagen til, at mange virksomheder vurderer, at risikoen for et nej ikke står mål med de mange ressourcer der bruges for at søge kapital.
Frygt ikke, for følelsen kan nemt fjernes.

Er du godt i gang med din virksomhed, og har du behov for vækstkapital, har Væksthus Nordjylland og samarbejdspartnere et godt tilbud til dig. Væksthus Nordjylland kan hjælpe dig med at hjælpe dig selv til succes i kampen om kapital, ved at deltage i det målrettede Finansieringsforløb, der handler om: "At blive finansieringsklar og opnå den rette finansieringssammensætning med succes".

Finansieringsforløbet starter med en 2 dages Camp hvor du bliver præsenteret for værktøjer, inspirerende oplæg og individuel sparring. Klik HER for detaljeret program for campen. 

Efter campen får du professionel hjælp til at udarbejde din finansieringsplan og din præsentation af denne. Forløbet afsluttes med at din plan pitches overfor 5 kapitalkilder, som er klar med individuel sparring og mulighed for at finansiere præcis din virksomhed. Der er tale om et forløb hvor du får tid til at komme hele vejen rundt omkring din finansieringsplan. Du finder den samlede oversigt over hele forløbet HER.

Menu