TÆNK GRØNT! Det påvirker din bundlinje positivt, og styrker dit brand!

Temamøde med fokus på, hvordan du kan tænke grønne løsninger ind i din butik!
Praktisk info om arrangementet
Dato: 
Tirsdag, 15. maj 2018 -
8:00 til 9:30
Sted: 
Business Park Nord
Østre Alle 6
9530 Støvring
Arrangør: 
Business Rebild
Sidste tilmeldingsfrist: 
Mandag, 14. maj 2018 - 9:00
Kontaktoplysninger
tlf: +45-41776198

De nyeste tendenser inden for detailbranchen viser, at interessen for grønne løsninger er voksende, og kombineret med at forbrugere i langt højere grad efterspørger disse tiltag, er det yderst relevant for butikker at sætte bæredygtighed på agendaen. På dette temamøde vil der blive stillet skarpt på, hvordan du kan tænke bæredygtige løsninger ind i din butik samt hvilken effekt, det kan have på bundlinjen. 

Fokus for grønomstilling er ofte rettet mod energi, vand og varme, men andre områder såsom produkter, affald, kommunikation, varelevering, rengøring mm. er også relevante at have med i den bæredygtige tankegang. Men, hvordan kommer du i gang med, at tænke bæredygtige løsninger ind i din butik?

Screeninger af butikker i Aalborg og Vodskov 
I Aalborg Kommune har man igangsat et screeningsforløb for butikker i Aalborg og Vodskov, med det formål at hjælpe butikker med at finde frem til bæredygtige forbedringer. Og det har givet positive resultater for flere af butikkerne. Disse resultater og hele forløbet får du indsigt i på temamødet, når Martin Quintero Hansen, konsulent fra Center for Grøn Omstilling, Aalborg Kommune, kommer og dele ud af deres erfaringer.

PROGRAM

Kl. 08:00 Velkomst v/ Jane Bejlegaard Lindberg, erhvervs- og turistchef, Business Rebild   
Kl. 08:10 Bæredygtige løsninger i detailbranchen – Grøn detail v/ Martin Quintero Hansen, Konsulent hos Center for Grøn Omstilling, Aalborg Kommune   
Kl. 08:50 Hvad kan bæredygtighedsscreening give din forretning? v/ Christina fra SmartEyes, Aalborg 
Kl. 09:05 Spørgsmål og dialog
Kl. 09:15 Netværk 
Kl. 09:30 Tak for i dag

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejningen.

Vi glæder os til at se dig til et arrangement, hvor du kan få indsigt i, hvad en bæredygtig tankegang kan gøre for din butik. 

De bedste hilsner 
Business Rebild 

Menu