Løver i Rebild: Nyt investeringsinitiativ for iværksættere

Kickstart Rebild var godt repræsenteret ved forårets Løvens Jyske Hule, og nu kommer et lignende koncept snart i Rebild.

Kickstart Rebild, vores lokale forretningsinkubator for iværksættere, har mange rigtig spændende virksomheder med, som har masser af ambitioner og potentiale. Det så et investorpanel også, da hele to Kickstart Rebild-virksomheder stod foran ’løverne’ til forårets pitchsession i Løvens Jyske Hule, hvis koncept er inspireret af DR programserien, Løvens Hule.

De to ambitiøse virksomheder var Bleschu og NICHBA-DESIGN. De var blandt de blot seks virksomheder, som fik chancen for at stå foran løverne her i maj.

Begge virksomheder kom ud med positive oplevelser, og med nye tanker og muligheder. Det er Business Rebilds iværksætterkonsulent, Simon Brøndum Jensen, som også er frontrunner på Kickstart Rebild, selvfølgelig rigtig glad for.

– Selvom Kickstart Rebild kun har været i gang i et lille år, er det rigtig godt at se, at virksomhederne allerede nu lykkes med sine ambitioner og skaber resultater. Herfra får de et kæmpe skulderklap, siger han.

Snart bliver det også muligt for andre lokale iværksættere at komme foran et investorpanel.

– I samarbejde med lokale erhvervsfolk har vi faktisk selv igangsat et lokalt investeringsinitiativ, så vi kan holde succeserne her i området, afslutter han. 

Det nye investeringsinitiativ hedder Rebild ErhvervsInvest, og du kan allerede nu høre mere om dine muligheder ved at kontakte Simon Brøndum Jensen (41 77 61 00).

På Appetize kan du læse hele NICHBA-DESIGNs oplevelse og

her kan du læse mere om Rebild ErhvervsInvest.

Abonnér på nyheder

Menu