Børne- og ungeliv

Farverige silhuetter af børn og unge - grafik: www.colourbox.com
Nu er livet som barn og ung jo heldigvis andet end at gå i skole. Rebild Kommune ved at det er vigtigt med et bredt tilbud af fritidsaktiviteter til netop den målgruppe. Og der er nok at vælge imellem.

Uanset om du vil dyrke sport, spille rollespil, male, spille musik eller bare være sammen med vennerne + en helt masse mere, har vi tilbuddene til dig.

Rebild Ungdomsskoles logo

Ungdomsskolen

Er du ung mellem 13 og 18 år? Vil du gerne hygge med vennerne efter skoletid og måske endda lære lidt ekstra? Har du lyst til at deltage i forskellige ture, rejser og events? Eller er du mere til fællesspisning og fester? Uanset hvad, så har Rebild Ungdomsskole garanteret et tilbud, der passer lige til dig.

> Læs mere om ungdomsskolen på www.rebildungdomsskole.dk

Violin - foto: www.colourbox.com

Kulturskolen

Rebild Kulturskole er for børn og unge, der er interesseret i teater, sang og musik, billedkunst og andre kunstarter. Her er der mulighed for at udfolde sig sammen med ligesindede og med hjælp fra dygtige instruktører. Er du interesseret i teater, sang, dans, billedkunst, musik og andre kreative udfoldelser, er Rebild Kulturskole noget for dig.

> Du kan læse meget mere om alle mulighederne her

Sportsikoner i cirkel - Grafik: www.colourbox.com

Sport

Rebild Kommune er Danmarks outdoor sports-destiantion nr. 1, så moutainbike, ekstremløb, frisvømning og orienteringsløb fylder naturligvis meget. Men det er langt fra det eneste sport du kan dyrke. Taekwondo, tennis, gymanstik, badminton, dansk, golf, fodbold, håndbold og en helt masse flere, er sportsgrene du kan kaste dig ud i.

> Se en liste over kommunens sportsforeninger her.

Hænder der samles i centrum - foto: www.colourbox.com

Alle de andre fede tilbud

Ud over alt dette er der også et hav af kultur-, hobby-, og spejderforeninger og så er der jo alle tilbuddene på aftenskolerne.

> Læs mere om alle herlighederne her.

Menu