Job med løntilskud til førtidspensionister

Foto: Colourbox. Løntilskud til førtidspensionister
Job med løntilskud til førtidspensionister (tidligere kaldt skånejob) er en mulighed for dig, der modtager førtidspension og er under 65 år.

Det er Jobcenter Rebild, der skal godkende jobbet.

Du kan både arbejde på fuld tid eller deltid. Du kan også arbejde de timer, du magter, og som arbejdsgiveren ønsker at ansætte dig i.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og arbejdsvilkår aftales mellem dig og arbejdsgiveren i samarbejde med de faglige organisationer.

KLAP-job

KLAPjob er en indsats under Landsforeningen LEV, som laver skånejob og fleksjob til mennesker med udviklingshæmning og andre kognitive vanskeligheder.

Det vil sige job til mennesker, der for eksempel har udviklingshæmning, autisme, ADHD, spasticitet, epilepsi, muskelsvind eller erhvervet hjerneskade, der gør, at de har behov for støtte til at komme ind på det ordinære arbejdsmarked.

Læs mere om din mulighed for at få job via samarbejdet mellem KLAP-job og Rebild Kommune.