Ledig på dagpenge

Hænder_laptop - www.colourbox.dk
Som ledig på dagpenge, skal du mødes med din rådgiver 6 gange inden for det første halve år af din ledighedsperiode, hvor to af gangene kan være med deltagelse af din a-kasse.

Du vil opleve, at Jobcenter Rebild gør det, der virker. Og vi ved, at indsatser i virkeligheden hjælper. Derfor vil du tidligt i dit ledighedsforløb blive tilbudt en virksomhedsrettet indsats. Ellers er det ved 6 måneders ledighed, at du senest skal deltage i en aktivitet. 

Jobcenter Rebild har tæt kontakt med virksomheder og uddannelsessteder inden for netop din branche. Det er derfor vigtigt, at din jobkonsulent lærer dig og dine kompetencer at kende, så du hurtigt kan komme i spil, når en virksomhed inden for dit fagområde efterspørger arbejdskraft.

Rekrutteringsservice i Jobcenter Rebild har tæt kontakt med de lokale virksomheder og kender deres behov. Derfor vil du blive kontaktet af Rekrutteringsservice, når der er ordinære job, Jobrotationsstillinger, Løntilskudsstillinger eller Virksomhedspraktikker, som kan matche til dig og dine kompetencer.

Selvbetjening:

Meld dig ledig

Når du bliver ledig, skal du melde det til jobnet.dk

Du skal bruge NemID for at logge på Jobnet. Har du ikke NemID, kan du bestille NemID her.

Til denne selvbetjeningsløsning skal du bruge NemID.


Driller den digitale selvbetjening?
Ring til Den Digitale Hotline på telefon 70 20 00 00.
Man.-tors.: 8.00-20.00, fre.: 8.00-16.00, søn.: 16.00-20.00

Menu