Betaling til kommunen

Penge - Colourbox.dk
Du kan betale dine regninger fra kommunen i Borgerservice, på posthuset eller gennem din bank.

Hvis du har tilmeldt Rebild Kommune som afsender i din digitale post på borger.dk eller e-Boks, vil du modtage opkrævningen i din digitale postkasse. Digital post kan flettes sammen med e-Boks, så du kan læse og sende digital post fra samme sted.

Tilmelding Betalingsservice

Hvis regningerne fra kommunen vedrører en månedlig betaling, som for eksempel ejendomsskat eller betaling af en daginstitutionsplads, kan du med fordel vælge at tilmelde dem Betalingsservice via din bank eller netbank. 

Hvad sker der, hvis jeg skylder kommunen penge?

Kan du ikke betale din regning til kommunen, vil vi rykke for beløbet, men vi er normalt indstillet på at finde en afdragsordning for gælden. Rebild kommune pålægger et rykkergebyr, når vi sender rykkeren til dig.

Hvis du ikke betaler rykkeren, vil din restance blive sendt til SKAT, hvilket medfører yderligere omkostninger for dig. SKAT opkræver en inddrivelsesrente på 8,2 % pr. år. Du skal også betale et gebyr for udsendelse af erindringsskrivelse (140 kr.), et gebyr for iværksættelse af lønindeholdelse (300 kr.) og et gebyr for tilsigelse til udlægsforretning (450 kr.). Gennemføres en udlægsforretning skal du desuden betale retsafgift og eventuelle sagsomkostninger

Hvis du har en regning fra kommunen, som du ikke kan betale, så henvend dig i Borgerservice så hurtigt som muligt, inden vi sender en rykker til dig.

Menu