Ejendomsdatarapport

Rapport
Hvis du er ejendomsmægler, boligadvokat eller anden form for boligrådgiver, der er involveret i køb og salg af ejendomme, kan du du hurtigt og let - via ejendomsdatarapporten - få adgang til en række ejendomsoplysninger, som er relevante ved en typisk hushandel.

Digital adgang til ejendomsoplysninger

Handel med ejendomme kræver kendskab til en stribe af oplysninger, der knytter sig til ejendommen. Du kan hente mere end 40 oplysninger via den digitale selvbetjeningsløsning.

Hvad skal du gøre?

Når du går ind på ejendomsdatarapport.dk kan du bestille en ejendomsdatarapport. Du kan med fordel oprette dig som fast kunde – se nærmere på boligejer.dk.

 

Hvad får du?

Ejendomsdatarapporten indeholder mere end 40 ejendomsoplysninger fra offentlige myndigheder. Rapporten består af et resumé, der giver dig et hurtigt overblik, men indeholder også mere detaljerede afsnit om blandt andet ejendommen, bygninger, økonomi, planer, vand, jordforurening.

Du kan downloade og dele rapporten

Under 'download' eller 'del rapport' kan du hente et resumé af rapporten, og du kan hente alle bilag til rapporten separat eller samlet i en pakke. Der er også mulighed for at åbne onlinerapporten for deling. Det betyder, at alle som får det unikke link til rapporten kan logge ind og åbne den online.

Hvad skal du ikke længere gøre?

Du skal ikke længere kontakte den pågældende kommune for at få ejendomsoplysninger. Du skal heller ikke længere trække oplysninger via OIS og DMP – det gør selvbetjeningsløsningen for dig.

 

Hvad koster det?

Du kan se prisen på ejendomsdatarapporten på boligejer.dk.

 

Hvis du har spørgsmål til ejendomsdatarapporten

Har du spørgsmål til selve ejendomsrapporten - blandt andet om hvad den indeholder og hvilke bilag der følger med, skal du kontakte supporten i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter på telefon: 4171 7870 eller e-mail: support@ejendomsdatarapport.dk.

Hvis du har spørgsmål til data

Har du spørgsmål til de data, der står nævnt i rapporten, skal du kontakte Center Plan, Byg og Vej på pbv@rebild.dk. Her vil det være en god idé, at du deler rapporten med kommunen.

Menu