Aktiv Ferie For Børn

Piger og hest
Hvert år tilbyder lokale foreninger aktiviteter for børn i den første og den sidste uge af sommerferien.

Lokale idrætsforeninger, fritidsforeninger og institutioner går hvert år sammen om at lave ferieaktiviteter for børn i Rebild og Mariagerfjord Kommuner.

Alle børn, der er bosiddende eller går i skole i de nuværende 2.-6. klasser i Rebild og Mariagerfjord kommuner, kan deltage i aktiviteterne.

Vil din forening gerne være med til at give lokale børn en aktiv og spændende sommer? Og lokke nye medlemmer til? Så kontakt Center Sundhed, Kultur og Fritid, på 99 88 84 50 eller cskf@rebild.dk for en snak om mulighederne.

Er du som barn eller forældre interesseret i årets aktiviteter, så bliver de lagt på Aktiv Ferie For Børns hjemmeside http://www.aktiv-ferie.nu/  i løbet af maj hvert år. Det er også her, at du kan tilmelde dig til aktiviteter.

Aktiviteterne finder sted i løbet af første og sidste uge af børnenes sommerferie. Aktiviteterne er fordelt ud over hele kommunen, og da Aktiv Ferie For Børn afholdes i samarbejde med Mariagerfjord Kommune, er der også mulighed for at deltage i aktiviteter i Mariagerfjord Kommune.

Menu