Bobler du også?

Glad familie der allerede har oprettet profiler på boblberg.dk - grafik fra Boblberg
Leder du efter en at løbe med, deltagere til din læse- eller strikke-klub eller har du lyst til at deltage i frivilligt arbejde? Så opret dig på boblberg.dk - en portal vi nu tilbyder kommunens borgere, så du og andre kan finde en eller flere at dele fælles interesser med.

På Boblberg.dk, kan du oprette dit eget opslag – en boble – eller svare på andres opslag og på den måde finde en at dele din interesse med. Så uanset om du leder efter en madklub, en trommeslager til dit band, en gå-makker eller noget helt fjerde - det er kun fantasien, der sætter grænser for aktiviteterne - ja så er det her du kan finde det.

Pige der er glad fordi hun har fundet en løbemakker på boblberg.dk - Grafik: Boblberg

Det er nemt

Det tager kun et minut at oprette dig som bruger på Boblberg.dk, så har du adgang til de tilbud om fælles aktiviteter, som andre borgere har lagt op − og kan selv oprette bobler med dine interesser og modtage beskeder. Styrken ved Boblberg.dk er, at der ikke er langt fra tanke til handling, hvis du mangler nogen at dele din interesse med.

Et tilbud til alle

Alle kommunens borgere, uanset om du har boet her hele dit liv eller lige er flyttet hertil, kan få glæde af Boblberg. Så hvis du har gang i noget spændende du egentlig gerne vil gøre sammen med andre, men ikke er interesseret i at melde dig ind i en klub eller en forening, er Boblberg lige det du har brug for. 

Kom i gang!

Som nævnt er der ikke langt fra tanke til handling på boblberg.dk, så nu mangler du bare at oprette en profil og sende din første boble afsted:

Menu