Vil du deltage i planlægningen af Klima Rebild 2019?

Tuscher, post-its og papir
Her på siden finder du nyttig info, hvis du er med til at lave arrangementer eller aktiviteter i Klima Rebild.

Klima Rebild er for alle. Hvis du har lyst til at lave et åbent arrangement, eller hvis du laver noget internt i din institution, virksomhed, forening mv. kan du finde nyttige informationer ved at folde de nedenstående faner ud. 

Når du er med i Klima Rebild har du mulighed for at være en del af den fælles markedsføring. Som arrangør har du selv ansvar for at levere de informationer, der skal til, for at vi kan hjælpe med at gøre reklame for din aktivitet/arrangement. Se hvordan under fanen Fælles markedsføring - aktivitetsskema

 

Deltag i planlægningen

Fælles koordineringsmøder

Til planlægningen og evalueringen af Klima Rebild 2019 er der planlagt fire fælles møder, hvor alle interesserede er velkomne

Kick off møde, tirsdag d. 2. oktober 2018, kl. 17.00-21.00 på Skillingbro Naturskole, Røde Møllevej 18, 9520 Skørping 

1. koordineringsmøde - onsdag d. 21. november kl. 18-21 på Støvring Kraftvarmeværk. Se invitationen her. 

2. koordineringsmøde - onsdag d. 23. januar kl. 18-21 Klænghuset (Naturstyrelsen), Møldrupvej 26, 9520 Skørping. Se invitationen her.

3. koordineringsmøde - uge 9, mødets tema er markedsføring, nærmere info følger 

Evalueringsmøde - uge 17, nærmere info følger

 

Arbejdsdokument

Hvis du klikker her kommer du ind i det åbne arbejdsdokument, som vi bruger til at holde styr på alle arrangementerne og aktiviteterne i planlægningsprocessen. Dokumentet indeholder både allerede planlagte aktiviteter, aktiviteter der er undervejs, og ideer der ligger og bobler. 

Hvis du har opdaterede informationer til dokumentet, så send dem på email til Sara Tornøe på sato@rebild.dk.

De forskellig arrangører er generelt meget åbne for samarbejde og ideer, så kan du også bruge dokumentet til at finde samarbejdspartnere, hvis du får øje på noget, som du gerne vil bidrage til. Hvis ikke du finder kontaktinformationerne i dokumentet, så skriv til Sara Tornøe på sato@rebild.dk, så formidler vi kontakt. 

Fælles markedsføring - aktivitetsskema

Når du er med i Klima Rebild har du mulighed for at være en del af den fælles markedsføring. Som arrangør har du selv ansvar for at levere de informationer, der skal til, for at vi kan hjælpe med at gøre reklame for din aktivitet/arrangement.

Hvis du udfylder aktivitetsskemaet sørger Klima Rebild-redaktionen for, at du får omtale:

  • www.rebild.dk/klimarebild
  • på Klima Rebilds facebookside (og via denne muligvis også på Rebild Kommunes facebookside)
  • i avisannonce (åbne arrangementer i ”program” og øvrige aktiviteter i omtale)

Her finder du det skema, du skal bruge, hvis du vil være med i den fælles markedsføring i Klima Rebild.

 

Aktivitetstilskud

Byrådet har afsat 200.000 kr. til Klima Rebild 2019.

Du har mulighed for at søge tilskud fra puljen til aktiviteter/arrangementer i forbindelse med klimaugerne.

Der er to ansøgningsrunder med ansøgningsfrist hhv. søndag d. 2. december 2018 og onsdag d. 30. januar 2019. Du kan forvente svar på ansøgningen senest 3 uger efter ansøgningsfristen.

Du ansøger ved at udfylde ansøgningssskema til runde 1 eller ansøgningsskema til runde 2. Ansøgningsskemaet skal du sende til Center Natur og Miljø på cnm@rebild.dk.

Puljen skal foruden aktivitetstilskud dække udgifter til markedsføring og møder i forbindelse med Klima Rebild. Det er Klima Rebilds styregruppe, der fordeler midlerne.

oplevrebild.dk, kulturen.net og bladet Kulturen

Hvis du laver arrangementer, der er åbne for offentligheden, kan du som arrangør SELV sørge for at blive synlig via oplevrebild.dk og kulturen.net

Hvis du udfylder formularen på kulturen.net bliver dit arrangement automatisk OGSÅ vist på oplevrebild.dk (det fungerer ikke den modsatte vej).

Når du udfylder den del af formularen, der handler om, hvem der er arrangør, så husk at sætte flueben både ved din egen forening/virksomhed/institution og ved Klima Rebild.

Har du brug for hjælp, så kontakt Tina Lauritsen Rasmussen på tlra@rebild.dk eller 99887706.

 

Bladet KULTUREN

Redaktionen bag Kulturen udvælger blandt de indtastede arrangementer (se ovenfor), hvilke arrangementer, der bringes i det trykte blad. 

Redaktionen garanterer ikke at alle arrangementer får spalteplads. Fotos og gode omtaler er en forudsætning for at blive optaget i bladet!

Det tilstræbes at arrangementer, der relaterer sig til Klima Rebild samles eller markeres med Klima Rebilds logo.

Flag og bannere

Du kan låne flag/bannere til brug ved dit arrangement. Der er begrænset antal, så det er først til mølle og med forventning om, at du afleverer umiddelbart efter dit arrangement, så andre kan få glæde af dem. Kontakt projektleder Sara Tornøe på sato@rebild.dk. eller 99 88 77 14 for at reservere/høre, hvad der er på lager. 

Grafikelementer og skabeloner til plakater og flyers

Hvis du vil lave plakater eller flyers til at gøre reklame for dit arrangement, kan du finde grafikelementer her, som du frit kan bruge - logo, topfrise og bundgrafik. 

Vi har også forberedt en powerpoint skabelon og et par skabeloner i Word (flyers og plakat) med top og bundgrafik, som er lige til at gå til (grafikelementerne ligger i sidehoved/fod og ser derfor "grå" ud - det er de ikke når du printer dem).

Opsætning, tryk og distribution står I som arrangører selv for.

Vi har også skabeloner og så videre liggende i Adobes grafiske programmer (.ai, .idd, .psd) - hvis I har brug for disse grafikelementer og filer så kontakt Sara på: sato@rebild.dk.

Kontaktinformationer

Projektleder

Sara Tornøe, Center Sundhed, Kultur og Fritid

e-mail: sato@rebild.dk

tlefon: 99 88 77 14

Menu