Vil du deltage i planlægningen af Klima Rebild 2020?

Tuscher, post-its og papir
Her på siden finder du nyttig info, hvis du er med til at lave arrangementer eller aktiviteter i Klima Rebild.

Klima Rebild er for alle. Hvis du har lyst til at lave et åbent arrangement, eller hvis du laver noget internt i din institution, virksomhed, forening mv. kan du finde nyttige informationer ved at folde de nedenstående faner ud.

Når du er med i Klima Rebild har du mulighed for at være en del af den fælles markedsføring. Som arrangør har du selv ansvar for at levere de informationer, der skal til, for at vi kan hjælpe med at gøre reklame for din aktivitet/arrangement. Se hvordan under fanen Fælles markedsføring - aktivitetsskema

Deltag i planlægningen

Fælles arbejdsgruppemøder

Til planlægningen og evalueringen af Klima Rebild 2020 er der planlagt tre fælles møder, hvor alle interesserede er velkomne

Opstartsmøde, torsdag d. 7. november 2019, kl. 18.00-21.00 på Restaurant Volstrup.

1. arbejdsgruppemøde - tirsdag d. 3. december fra kl. 18. Buisness Park Nord, Café Nord, Østre Allé 6, 9530 Støvring.

2. arbejdsgruppemøde - torsdag d. 23. januar 2020 fra kl. 18. Sted følger snarest.

Evalueringsmøde - 29. april 2020. Nærmere info følger.

Opsamling fra opstartsmøde Klima Rebild 2020

Her kan du finde en opsamling fra workshoppen
fra opstartsmødet d 7. november.

Arbejdsdokument Klima Rebild 2019

Hvis du klikker her kommer du ind i det åbne arbejdsdokument, som vi bruger til at holde styr på alle arrangementerne og aktiviteterne i planlægningsprocessen. Dokumentet indeholder både allerede planlagte aktiviteter, aktiviteter der er undervejs, og ideer der ligger og bobler. Vi arbejder pt at opdatere arbejdsdokumentet.

Hvis du har opdaterede informationer til dokumentet, så send dem på email til Mette Kann-Christiansen på klima@rebild.dk. Telefon 9988 7666.

De forskellig arrangører er generelt meget åbne for samarbejde og ideer, så kan du også bruge dokumentet til at finde samarbejdspartnere, hvis du får øje på noget, som du gerne vil bidrage til. Hvis ikke du finder kontaktinformationerne i dokumentet, så skriv til Mette.

Fælles markedsføring - aktivitetsskema

Hvis du udfylder aktivitetsskemaet sørger Klima Rebild-redaktionen for, at du får omtale:

• på Klimarebild.dk
  • på Klima Rebilds facebookside (og via denne muligvis også på Rebild Kommunes facebookside)
  • i avisannonce (åbne arrangementer i ”program” og øvrige aktiviteter i omtale)

Her vil der snarest muligt kunne findes et skema til den fælles markedsføring i Klima Rebild 2020.

Aktivitetstilskud

Byrådet har afsat 200.000 kr. til Klima Rebild 2020.

Du har mulighed for at søge tilskud fra puljen til aktiviteter/arrangementer i forbindelse med klimaugerne.

Aktivitetstilskuddet må ikke bruges med henblik på medlemshvervning, i partipolitisk øjemed eller reklame for egen forening/virksomhed etc.

Der er løbende mulighed for at søge om aktivitetstilskud, dog skal det ske senest d. 5. januar 2020.

Du ansøger ved at udfylde dette ansøgningssskema

Ansøgningsskemaet skal du sende til Klima Rebild på klima@rebild.dk. Vær opmærksom på, at hvis du påfører CPR nr. skal du sende via din e-Boks til kommunens hovedpostkasse.

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Puljen skal foruden aktivitetstilskud dække udgifter til markedsføring og møder i forbindelse med Klima Rebild. Det er Klima Rebilds styregruppe, der fordeler midlerne.

Flag og bannere

Du kan låne flag/bannere til brug ved dit arrangement. Der er begrænset antal, så det er først til mølle og med forventning om, at du afleverer umiddelbart efter dit arrangement, så andre kan få glæde af dem. Kontakt projektleder Mette på klima@rebild.dk. eller 9988 7666 for at reservere/høre, hvad der er på lager.

Grafikelementer og skabeloner til plakater og flyers

Hvis du vil lave plakater eller flyers til at gøre reklame for dit arrangement, kan du finde grafikelementer her, som du frit kan bruge - logo, topfrise og bundgrafik.

Vi har også forberedt en powerpoint skabelon og et par skabeloner i Word (flyers og plakat) med top og bundgrafik, som er lige til at gå til (grafikelementerne ligger i sidehoved/fod og ser derfor "grå" ud - det er de ikke når du printer dem).

Opsætning, tryk og distribution står I som arrangører selv for.

Vi har også skabeloner og så videre liggende i Adobes grafiske programmer (.ai, .idd, .psd) - hvis I har brug for disse grafikelementer og filer så kontakt Mette på: klima@rebild.dk.

Kontaktinformationer

Projektleder

Mette Kann-Christiansen, Center Natur og Miljø.

E-mail: klima@rebild.dk