Vil du deltage i planlægningen af Klima Rebild 2020?

Tuscher, post-its og papir
Her på siden finder du nyttig info, hvis du er med til at lave arrangementer eller aktiviteter i Klima Rebild.

Klima Rebild er for alle. Hvis du har lyst til at lave et åbent arrangement, eller hvis du laver noget internt i din institution, virksomhed, forening mv. kan du finde nyttige informationer ved at folde de nedenstående faner ud.

Når du er med i Klima Rebild har du mulighed for at være en del af den fælles markedsføring. Som arrangør har du selv ansvar for at levere de informationer, der skal til, for at vi kan hjælpe med at gøre reklame for din aktivitet/arrangement. Se hvordan under fanen Fælles markedsføring - aktivitetsskema

Deltag i planlægningen

Fælles arbejdsgruppemøder

Til planlægningen og evalueringen af Klima Rebild 2020 er der planlagt tre fælles møder, hvor alle interesserede er velkomne

Opstartsmøde, torsdag d. 7. november 2019, kl. 18.00-21.00 på Restaurant Volstrup.

1. arbejdsgruppemøde - tirsdag d. 3. december fra kl. 18. Business Park Nord, Café Nord, Østre Allé 6, 9530 Støvring.

2. arbejdsgruppemøde - torsdag d. 23. januar 2020 fra kl. 18 på Keflico, Juelstrupparken 24, 9530 Støvring.

Evalueringsmøde - 29. april 2020. Nærmere info følger.

Opsamling fra opstartsmøde Klima Rebild 2020

Her kan du finde en opsamling fra workshoppen
fra opstartsmødet d 7. november.

Fælles markedsføring

Når du er med i Klima Rebild, har du mulighed for at være med i vores fælles markedsføring. Den fælles markedsføring foregår i magasinet "derudad", som omdeles til alle husstande i Rebild Kommune.

Deadline for at komme med i den trykte markedsføring er senest onsdag d. 5. februar 2020.

Vejledning til deltagelse i markedsføring:

kulturen.net skal du oprettet et nyt arrangement. Vejledning til hvordan du opretter et nyt arrangement, finder du her.

VIGTIGT: Det er vigtigt, at du noterer at arrangementet er en del af Klima Rebild, så arrangementet kommer sammen med resten af Klima Rebilds program.  Har du billeder, som passer til din aktivitet, skal du huske at uploade disse.

Lukkede arrangementer skal IKKE uploades via kulturen.net, men sendes til klima@rebild.dk. Vedlæg en kort beskrivelse af arrangementet og evt. billede.

Har du problemer med oprettelsen, kontakt Mette Kann-Christiansen på 9988 7666 eller via klima@rebild.dk

Aktivitetstilskud

Byrådet har afsat 200.000 kr. til Klima Rebild 2020.

Du har mulighed for at søge tilskud fra puljen til aktiviteter/arrangementer i forbindelse med klimaugerne.

Aktivitetstilskuddet må ikke bruges med henblik på medlemshvervning, i partipolitisk øjemed eller reklame for egen forening/virksomhed etc.

Der er løbende mulighed for at søge om aktivitetstilskud, dog skal det ske senest d. 5. januar 2020.

Du ansøger ved at udfylde dette ansøgningssskema

Ansøgningsskemaet skal du sende til Klima Rebild på klima@rebild.dk. Vær opmærksom på, at hvis du påfører CPR nr. skal du sende via din e-Boks til kommunens hovedpostkasse.

Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Puljen skal foruden aktivitetstilskud dække udgifter til markedsføring og møder i forbindelse med Klima Rebild. Det er Klima Rebilds styregruppe, der fordeler midlerne.

Flag og bannere
Bannere

Du kan låne flag/bannere/roll ups/beach flag til brug ved dit arrangement.

Der er begrænset antal, så det er først til mølle og med forventning om, at du afleverer umiddelbart efter dit arrangement, så andre kan få glæde af dem.

Kontakt Mette på klima@rebild.dk. eller 9988 7666 for at reservere/høre, hvad der er på lager.

Grafikelementer og skabeloner til plakater og flyers

Hvis du vil lave plakater eller flyers til at gøre reklame for dit arrangement, kan du finde grafikelementer her, som du frit kan bruge.

Vi har også forberedt en powerpoint skabelon og et par skabeloner i Word (flyers og plakat) med top og bundgrafik, som er lige til at gå til (grafikelementerne ligger i sidehoved/fod og ser derfor "grå" ud - det er de ikke når du printer dem).

Opsætning, tryk og distribution står I som arrangører selv for.

Vi har også skabeloner og så videre liggende i Adobes grafiske programmer (.ai, .idd, .psd) - hvis I har brug for disse grafikelementer og filer så kontakt Mette på: klima@rebild.dk.

Kontaktinformationer

Projektleder

Mette Kann-Christiansen, Center Natur og Miljø.

E-mail: klima@rebild.dk