Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Lær at tackle kroniske smerter, foto: Colourbox

Lær at tackle kroniske smerter

Lær at håndtere livet med kroniske smerter og de konsekvenser sygdommen har for dit liv - arbejdsmæssigt, socialt og praktisk.

Som kronisk smertepatient, skal du ikke bare håndtere smerterne, men også de konsekvenser sygdommen har for dit liv - arbejdsmæssigt, socialt og praktisk.

På selvhjælpskurset "Lær at tackle kroniske smerter" er du sammen med andre smertepatienter, der er i samme situation som dig. Kurset ledes af frivillige instruktører, som selv har langvarige smerteproblematikker inde på livet.

På kurset, kan du få redskaber til at tackle dine problemer, så det kan blive dig og ikke dine smerter, der styrer dit liv. Formålet med kurset er, at give dig inspiration til, hvordan du kan leve et godt liv, selv om du har kroniske smerter. 

Er kurset noget for dig?

Kurset henvender sig til voksne, der har haft smerter i mere end tre til seks måneder, og hvor intensiteten af smerterne er betydeligt forstyrrende for dit hverdagsliv.  

Næste kursus og tilmelding

Vi opretter kurser løbende. Er du interesseret, kan du tilmelde dig via linket nederst på siden her. Så vil koordinator Charlotte Andersen kontakte dig.

Alle tilmeldte skal inden kursusstart have en kort samtale med koordinator Charlotte Andersen. 

Bemærk: Du er ikke tilmeldt kurset, før du modtager en bekræftelse fra os. Tilmeld dig her:

Undervisningssted

Oplyses ved tilmelding.

Pris

Prisen for at deltage er 100 kr., hvilket inkluderer materiale og kaffe. Pengene indbetales via mobilepay: 48965 eller medbringes i kontanter på en undervisningsgang.

Driller den digitale selvbetjening?
Ring til Den Digitale Hotline på telefon 70 20 00 00.
Man.-tors.: 8.00-20.00, fre.: 8.00-16.00, søn.: 16.00-20.00

Hvem møder du...

Charlotte Andersen

Charlotte Andersen

Sygeplejerske

Mail: chaa@rebild.dk

Tlf. 9988 9542

Monsido - statistik

Cookieinformation