Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Sundhedscafé

Sundhedscafé 2022

Torsdag den 27. oktober fra klokken 14 til 17 inviterer Sundhedscenter Rebild alle interesserede borgere fra hele kommunen til Sundhedscafé i Haverslevhallen.

Omdrejningspunktet for sundhedscaféen er de adskillige stande, hvor du, som gæst, kan blive klogere på din mentale og fysiske sundhed. Her kan du få gode råd om både behandling og forebyggelse.

Til sundhedscaféen deltager både Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Osteoporoseforeningen og Diabetesforeningen med brochurer, materialer og smagsprøver. Yderligere står Ældrerådet, Frivilligcenter Rebild, Apoteket og Biblioteket også klar til en snak om sundhed. Det samme gør naturligvis det sundhedsfaglige personale fra Sundhedscentret, som vil give dig råd og viden om kost, motion, rygestop, KOL og meget mere.

Endvidere er denne cafés højdepunkt besøget af Mama Doc, som er en af Danmarks mest erfarne krigslæger. Mamma Doc, der har det borgerlige navn Wiera Malamá Lorentsen, har gennem sine 17 år som krigslæge været udsendt ti gange til internationale militære aktioner. Hun er opvokset i Polen, men flygtede med sin familie til Danmark som 16-årig. Hun arbejder i dag som praktiserende læge i Frederikshavn og er meget aktiv indenfor Projekt Østbørn, der støtter forældreløse polske børn.

Du kan finde invitationen samt programmet for Sundhedscaféen nedenfor.

Invitation til Sundhedscafé 2022

Monsido - statistik

Cookieinformation