Unge på uddannelseshjælp

Ungeenheden
For dig der er under 30 år og ikke har uddannelse eller job.

Måske har du ikke fået en uddannelse endnu og står lige nu uden job? 

Jobcenter Rebilds Ungeenhed kan hjælpe dig i uddannelse. I ungeenheden kan du forvente en tidlig og intensiv indsats. Det er vores erfaring, at jo hurtigere vi sammen kommer i gang – jo bedre er mulighederne for, at du får en uddannelse.

Der er forskel på hvilken indsats, der vil være relevant for dig. Det afhænger af din situation, og derfor hvilke regler der gælder.

Ungeenheden

Når du henvender dig i Ungeenheden på Østre Allé 6, 9530 Støvring, møder du en ungesagsbehandler, der er klar til at tage den første samtale med dig. Du vil få information om dine muligheder for at komme i gang med en uddannelse. Du vil også komme til at snakke med en UU-vejleder.

Indsats

Afhængig af hvor du er i forhold til at starte på en uddannelse, er der forskellige muligheder for at hjælpe dig videre. Det er ungesagsbehandleren, der vurderer, hvilken indsats der skal til. 

Indsatsen starter med det samme, den er tilpasset dig og har fokus på at hjælpe dig i uddannelse. Det skal helst ske på den hurtigste og bedst mulige måde for dig. Du vil blandt andet få undervisning, individuelle samtaler og uddannelsespraktikker.

Vi ser frem til at hjælpe dig i uddannelse!

Kontakt os
Ungeenheden
Jobcenter Rebild
Telefonnummer: 
+45-99888870
Adresse: 
Østre Allé 6 9530 Støvring

Menu