Kollektiv trafik

Bus - stopknap
Rebild Kommunes gode infrastruktur gør, at du nemt kan komme fra A til B – også med bus og tog.

Restriktioner i Nordjylland

Fra 9. november til og med 3. december er der på grund af corona-virus restriktioner i den offentlige trafik i Nordjylland.

Læs mere på NT's hjemmeside

Der er forskellige former for kollektiv trafik, afhængigt af hvor du befinder dig i kommunen.

Find din rejse

Hvis du skal rejse med kollektiv trafik, er Rejseplanen et godt sted at starte. Den søger på tværs af bus og tog. Du finder Rejseplanen her:

Tog

Fra Skørping og Støvring stationer kører der tog mindst en gang i timen på hverdage i myldretiden. Der kører tog fra både DSB og Nordjyske Jernbaner. Se køreplaner her:

Regional- og lokalbusser

Regionalbusserne kører mellem større byer, mens lokalbusserne kører mellem de mindre byer. Du kan finde NT's køreplaner her:

Flextur

NT Flextur er et fleksibelt alternativ til bussen.
Alle borgere i Rebild Kommune kan bestille en flextur hos NT. Ordningen kan benyttes alle dage mellem kl. 6.00 og 23.00.

Afskaffelse af tilskudsordning til Flextur

Fra 1. januar 2019 er det politisk besluttet, at det ikke længere er muligt at få det ekstra tilskud på 20 kr. pr. flextur.

Du kan dog stadig få refusion for de ture, du allerede har kørt, som du endnu ikke har fået refunderet. For at udbetale tilskuddet til dig, skal vi bruge følgende:

  • Dit navn
  • Dit CPR-nummer
  • De originale kvitteringer.

Du kan sende kvitteringerne til Borgerservice, Hobrovej 110, 9530 Støvring.

Plustur

Bor du ikke tæt på bus eller tog, så kan du nu benytte Plustur. Plustur kører mellem adresse og stoppested eller stoppested og adresse. Plustur kobler dig altså på den nærmeste kollektive trafik, og du vil derfor aldrig blive kørt hele vejen med Plustur.

 

Menu