Business Rebild - nyt navn til Erhvervskontoret

Business Rebilds logo
2015 bliver endnu et spændende år for erhvervslivet i Rebild Kommune. Det gælder også for Erhvervs- og Turistkontoret, hvor vi kommer til at se nye tiltag og en helt ny profil – Nemlig Business Rebild.

Rebild Erhvervs- og Turistkontor har i de sidste år været igennem en dynamisk udvikling, hvor den internationale fremtoning bliver en stadig vigtigere del.

Nyt navn – ny identitet

Det nye navn og identitet for Business Rebild er en målrettet indsats for at kommunikere som en international og erhvervsrettet enhed, der matcher de krav og opgaver, virksomhederne og samarbejds-partnerne stiller.

Over det næste stykke tid vil Business Rebild blive mere synlige, både fysisk i form af nye spændende arrangementer og events, men også gennem digitale projekter, der skal styrke vores visuelle identitet.

 - Ligesom for virksomhederne er det også vigtigt for os at følge med og sikre, at vi er til stede, der hvor interessen er og vores tilbud og arrangementer bedst rammer vores målgruppe, udtaler Erhvervs- og Turistchef Anders Daugberg Stryhn.

Business Rebild meget mere…

Business Rebild vil være mere end rådgivning og hjælp.

 - For iværksættere vil vi være jeres første stærke samarbejdspartner, og for etablerede virksomheder kan vi være første skridt mod nye vækstmuligheder og internationale eventyr, udtaler Anders Daugberg Stryhn.

Det kræver hårdt arbejde og engagement at nå sine mål og leve op til potentialerne for sin virksomhed. Derfor skal man være i stand til at stille krav til hinanden og forvente resultater af de samarbejder man har.

 - Det samme gælder for os i Business Rebild. – Virksomhedernes tilfredshed og tilknytning til Business Rebild spiller en vigtig rolle i vores ønske om at være i konstant bevægelse og følge med de behov, der er, udtaler Anders Daugberg Stryhn.

Fremtiden for Business Rebild byder på stærke koncepter, der vil sætte Rebild Kommunes erhvervsliv på landkortet og bane vejen for stærke relationer for både ind- og udland.

For yderligere information kontakt Erhvervs og Turistchef Anders Daugberg Stryhn på telefon 41 77 72 51.

Menu