Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Coronavirus farvet rød

Corona/covid-19 – spørgsmål og svar

Selvom flere og flere bliver vaccineret og foråret nærmer sig, er der stadig mange ting vi skal være opmærksomme på for at mindske smittespredningen. Find svar på en række spørgsmål her på siden.

Først og fremmest: Hold afstand, vask hænder ofte eller brug håndsprit og følg i det hele taget sundhedsmyndighedernes anvisninger. 

Smittede på vores institutioner

Selvom både borgere og ansatte gør, hvad de kan for at undgå smittespredning, er der også på vores institutioner brugere, beboere og ansatte der bliver testet positive for covid-19. 

Se på hvilke institutioner der p.t. er smittede

Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet svarene på de spørgsmål, vi ofte får stillet. Alt nedenstående gælder indtil videre - præcis hvor længe afhænger af regeringens udmeldinger i forhold til genåbningen af samfundet.

Læs også de seneste meldinger fra sundhedsmyndighederne:

coronasmitte.dk

Besøg, aftaler og møder

Børnepasning og skole

Fritid og foreninger

Jobcenter og ydelser

Offentlig transport

Rådhuset og Borgerservice

Råd, støtte og vejledning

Specielt for virksomheder

Test for covid-19

Vaccination

Værnemidler

Mere info om coronavirus og covid-19?

Hvis du vil vide mere om coronavirus og den sygdom den fører til - covid-19 - opfordrer vi til at du søger oplysninger hos myndighederne. Den bedste information om epidemiens udvikling og de fakta der er kendte nu, finder du på coronasmitte.dk. Oplysningerne er baseret på den nyeste viden og opdateres løbende.

coronasmitte.dk

Test af indlejret kode blok

Cookieinformation

Monsido - statistik