En bredere og bedre digital indgangsdør

Billede af forsiden på rebild.dk
Rebild Kommune har fået en ny hjemmeside. Derved sikrer vi bedre information og åbner for en lettere og mere hensigtsmæssigt kommunikation mellem kommunen og borgerne. Den nye hjemmeside udmærker sig især ved en bedre søgefunktion og en øget adgang til selvbetjening.

For at gøre informationen på hjemmesiden mere overskuelig, er der kommet en mere effektiv søgefunktion, der sørger for, at brugeren hurtigt finder frem til de ønskede oplysninger. Ligeledes har en udvidet selvbetjening klare fordele for mange brugere. Via selvbetjeningen kan man nemlig komme i kontakt med det offentlige hele døgnet rundt - alle ugens dage. For de, der ikke kan benytte den digitale selvbetjening, er der stadig hjælp og vejledning at hente på Borgerservice eller på bibliotekerne.

Med den nye hjemmeside har vi fået et godt udgangspunkt for en yderligere digitalisering. Den nye hjemmeside bliver derfor aldrig helt færdig. Og selv en ny hjemmeside kan blive bedre. Der vil være dele, som i starten ikke fungerer optimalt. Tag godt imod den alligevel!

Rebild Kommune har fået et digitalt løft, der giver grundlag for bedre information og for bedre service til borgere og virksomheder.

Anny Winther

Borgmester

Menu