Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Din virksomhed

Er din virksomhed placeret i Rebild Kommune, kan du få gratis vejledning og sparring om din virksomhed hos dit lokale erhvervskontor, Business Rebild! 

Vi tilbyder altid sparring og rådgivning til virksomheder i Rebild Kommune, uanset om det blot er for at få andre øjne på din virksomhed, eller om du står med en konkret udfordring.

Udover vores egen rådgivning, er vi også en del af erhvervsfremmesystemet, hvilket betyder at vi kan hjælpe og vejlede dig i forhold rådgivning og væksttilbud, som der er til rådighed.

Vi bidrager bl.a. med sparring indenfor følgende områder 

Vi kan hjælpe din virksomhed i den rigtige retning! 

Hele teamet har en dyb forståelse for virksomhedsdrift, ligesom de har kendskab til det store udbud af nyttig viden, til organisationer, netværk og til de mange attraktive støtteordninger, der kan sætte ekstra skub i udviklingen af din virksomhed.

En vigtig del af vores sparring med dig om din virksomhed er, at vi stiller dig, alle de spørgsmål, du måske ikke selv har tænkt på. Vi udfordrer dig også gerne på områder, hvor ingen andre har spurgt ind eller været kritiske.

Business Rebild team

Kontakt en medarbejder 

Find kontaktinfo her

Monsido - statistik

Cookieinformation