Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Finansiering

Behov for kapital? Der er flere steder du kan søge finansielle puljer.

For mange virksomhedsejere er et skærende punkt dét at skulle rejse den nødvendige kapital for at kunne udvikle sin virksomhed. Der findes en række muligheder for finansiering, hvor Business Rebild kan være med til at formidle kontakten mellem parterne, så alt går så gnidningsløst som muligt. 

Nordjyske Lånefond

Den primære målgruppe for denne fond er iværksættere og yngre virksomheder indenfor højteknologi, fremstillingsindustri, forretningsservice og turisme.

Der kan kun lånes til projekter, der har et klart udviklingsperspektiv og samtidig bidrager til at skabe økonomisk vækst og beskæftigelse i Nordjylland. Nordjysk Lånefond supplerer øvrige lånemuligheder (typisk et pengeinstitut) med op til 50 % af det samlede eksterne finansieringsbehov.

Nordjysk Lånefond
Vækstfonden

Vækstfonden

Vækstfonden er en statslig finansieringsfond, der kan hjælpe små og mellemstore virksomheder til at finansiere solide vækstplaner, som ofte er svære at få finansieret tilstrækkeligt gennem banker. Fonden kan stille kapital og kompetencer til rådighed for dig via kautioner, lån og investeringer.

Der findes en række muligheder, som du kan læse mere om på Vækstfonden hjemmeside.

Læs mere

Business Rebild kan være indgangen til finansiering for dig og din virksomhed – kontakt os og hør mere!

Kontakt os

Monsido - statistik

Cookieinformation