Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Få en mentor

Ledende medarbejdere i virksomheder i Rebild Kommune kan alle modtage gratis mentorsparring fra erfarne erhvervsfolk

Virksomhedsejere får vejledning fra erhvervsleder

I Rebild Kommune har du som virksomhedsleder mulighed for at drage fordel af den viden, som lokale erhvervsfolk kan stille dig til rådighed. Via Mentornetværk Rebild får du 10 timers gratis sparring - derudover får du; 

  • Hjælp til at arbejde struktureret med konkrete problemstillinger 
  • Bedre forudsætninger for at arbejde målrettet med din virksomhed 
  • Ny indsigt og viden fra en erfaren erhvervsperson 
  • Et fortroligt rum, hvor udfordrende emner bliver vendt. 

Mentornetværket er etableret, så du kan få nyttig og kompetent sparring fra kyndige lokale erhvervsfolk, eksempelvis på dine udviklingstanker, din forretningsplan og meget mere. Netværket drives af Business Rebild, som også vil være med løbende i dit mentorforløbet, som en ekstra sparringspartner. 

Interview og match 

Det er altafgørende for os, at finde det rigtige match mellem mentor og mentee. Derfor har vi altid en dybere indledende snak med mentee, hvor der bliver talt om, hvilke konkrete områder mentorforløbet skal omhandle. Herefter gennemgås mentorer, hvor der I denne proces lægges vægt på faglige og personlige kompetencer, erfaringer, den enkelte mentees udfordringer og mål, samt geografi. 

Vil du mere om mentornetværket?
Kontakt Business Rebild

Test af indlejret kode blok

Cookieinformation

Monsido - statistik