Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Få en mentor

Som virksomhedsejer - og/eller leder - kan der være stor værdi i at have en mentor tilknyttet. En mentor har erfaringen til at kunne sparre omkring strategier, visioner, ledelse, drift og meget andet der relaterer til virksomhedsledelse.

Hvem kan få en mentor?

Tilbuddet gælder alle virksomhedsledere i Rebild Kommune. Både etablerede virksomheder og iværk­sættere.

Formålet er at udvikle og styrke dig og din virksom­hed. Det er derfor vigtigt, at du kan beskrive, hvad du ønsker at opnå sammen med mentoren. Herefter vil business Rebild sørger for at finde et match i vores mentordatabase, hvorefter vi sørger for at arrangere et indledende møde.

Business Rebild deltager ved det indledende møde og er med til at sikre, at mentorforholdet kommer godt fra start.

Det første møde mellem mentor og mentee er ufor­pligtende. Her kan I afgøre, om det er det rette match og derefter sammen foretage en forventningsafstem­ning.

Hvad indeholder ordningen?

Du kan få op til fem møder (samlet 10 timer) med din men­tor. Planlæg i god tid, hvad I skal tale om, så du får mest muligt ud af den afsatte mødetid.

På det første møde ser I hinanden lidt an og får chan­cen for at vurdere, om kemien fungerer. Det er også på dette møde, at I aftaler rammerne for mentorfor­holdet. Hvor skal I mødes? Hvor ofte? Må du maile og ringe til din mentor mellem møderne? Hvornår er mentorforholdet afsluttet? Og eventuelt en uddybning af de emner, du ønsker, I skal vende på møderne.

Feedback fra ekspert-panel

2 gange om året sammensætter vi et ekspertpanel, med bred erfaring ift. at drive forretning. Panelet vil herefter give dig feedback på din forretning, din strategi og komme med gode råd til næste skridt. Leder du efter en investering, er dette ligeledes stedet hvor du har mulighed for at præsentere din forretningside for et bredt udvalg af potentielle investorer.

Hvordan kommer du i gang?

For at komme i betragtning til et mentorforløb, skal du udfylde en ansøgning, hvorefter vi i Business Rebild finder en mentor som vi mener matcher dig, din virksomhed og de udfordringer som du står overfor.

Herefter finder vi en mentor til dig blandt de erfarne erhvervsfolk, der har stillet deres ekspertise til rådig­hed.

Fortsæt til ansøgningskema

 

Kontaktperson hos Business Rebild 

Thomas Nielsen

Thomas Nielsen

Erhvervskonsulent
Tlf. 41 77 72 51
Mail: thni@rebild.dk
 

 

 

Monsido - statistik

Cookieinformation