Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Vil du også have grund til vækst og succes med din virksomhed?

I Rebild Kommune har du mulighed for at skabe de helt rigtige rammer for din virksomhed. Vi har flere attraktive erhvervsgrunde til salg med placeringer, der vil hjælpe din virksomhed med at udvikle sig i den rigtige retning. 

Vores beliggenhed, infrastruktur og attraktive priser gør Rebild Kommune til en særdeles erhvervsvenlig kommune. Vi hjælper dig naturligvis med at finde frem til den rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Se alle erhversgrunde som er til salg i Rebild Kommune her.

Ny erhvervsjord planlægges 

Billede fra byggeplads ved motorvej E45

Skal I have plads til produktion, lager eller kontor, og vil I gerne placere jeres virksomhed i et logistisk smørhul? Der planlægges lige nu udstykning af helt ny erhvervsjord ved Støvring Sydvest / Sørup.

Området giver jer mulighed for at I selv kan definere, hvor meget plads I har brug for, og dermed sikre de bedste rammer for vækst og succes.

Kombinér det med en rummelig lokalplan og en smidig byggeproces, hvilket betyder, at I nemt og hurtigt kan komme i gang med byggeriet og skabe de bedst mulige rammer for succes.

Hvad siger virksomhederne om at være i Rebild?

Mads Stenstrup

Keflico

”Beliggenheden er perfekt – både logistikmæssigt og rekrutteringsmæssigt”
 

Mads Stenstrup
Adm. direktør, Keflico

Læs mere om Keflico

Ditte Maria Kollerup, KFS BoligByg

KFS Boligbyg

”Støvring har et aktivt og blomstrende erhvervsliv, hvor der rent fysisk er plads til byggegrej. Det er en vigtig faktor for os! ”

Ditte Maria Kollerup
Indehaver og kreativ direktør
KFS Boligbyg

Læs mere om KFS Boligbyg 

Henrik Hagens, Hagens Fjedre

Hagens Fjedre

"Hagens Fjedre har drevet virksomhed i Rebild Kommune i mange årtier. Gennem alle årene har Rebild Kommune vist sig som en meget erhvervsvenlig kommune med god og effektiv kontakt til relevante beslutningstagere".

Henrik Hagens
CEO, Hagens Fjedre

Læs mere om Hagens Fjedre

Claus Wimmer-Aune

Vil du vide mere? 

Kontakt: Claus Wimmer-Aune

Mobil: 41 77 61 75
E-mail: clwi@rebild.dk

Find svar på nogle af dine spørgsmål her

Monsido - statistik

Cookieinformation