Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Kickstart Iværksætternetværk

Som iværksætter behøver du ikke stå med alle overvejelser og udfordringer. Gennem Kickstart Iværksætternetværk skaber vi samarbejde og inspiration mellem ligesindede iværksættere, så I kan bidrage til hinandens succeser og resultater.

Vores ønske er at skabe det bedste grundlag for vækst og udvikling for iværksættere. Vi vil byde ind til både faglige og inspirerende netværksmøder. Lokale rådgivere vil introducere dig til deres områder, så du kan lade dig inspirere af en spændende iværksættercase eller fordybe dig i fælles træningsmoduler inden for et givent område. Der vil være rig mulighed for at opnå ny viden og udvide netværket.

Indholdet i netværket udvikles løbende, og du vil kunne have stor indflydelse på hvilke arrangementer og temarammer, der sættes fokus på.

Vores arrangementer vil typisk finde sted i Business Park Nord, men da hele Region Nordjylland rummer spændende iværksætterarrangementer, er du meget velkommen til at kontakte os, så skal vi hjælpe dig i den rigtige retning.

Det er gratis at tage del i Kickstart Iværksætternetværk - Jo flere vi bliver, jo stærkere bliver vores muligheder for at bidrage til hinandens virksomheder.

Tilmeld dig Kickstart Iværksætternetværk her.

Du er meget velkommen til at følge med via vores nyhedsbrev eller via vores sociale medier: 

Business Rebild erhvervsnyt 
LinkedIn
Facebook

Vi vil løbende holde dig opdateret med, når nye arrangementer og spændende initiativer igangsættes.

Monsido - statistik

Cookieinformation