Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Vil du også have grund til vækst og succes med din virksomhed?

I Rebild Kommune har du mulighed for at skabe de helt rigtige rammer for din virksomhed. Vi har flere attraktive erhvervsgrunde til salg med placeringer, der vil hjælpe din virksomhed med at udvikle sig i den rigtige retning. 

Vores beliggenhed, infrastruktur og attraktive priser gør Rebild Kommune til en særdeles erhvervsvenlig kommune. Vi hjælper dig naturligvis med at finde frem til den rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Ved Støvring kan vi for eksempel tilbyde erhvervsgrunde med direkte adgang til den nordjyske motorvej ved afkørsel 30 og 31.

Se alle erhversgrunde som er til salg i Rebild Kommune her.

Hvad siger virksomhederne om at være i Rebild?

Ib Gosmer, Necas

Necas

"Når man rekrutterer lokalt, men handler globalt, er det en fordel at være placeret i et logistisk smørhul, som vi er i Støvring”.

Ib Gosmer
CEO, Necas 

Ditte Maria Kollerup, KFS BoligByg

KFS Boligbyg

”Støvring har et aktivt og blomstrende erhvervsliv, hvor der rent fysisk er plads til byggegrej. Det er en vigtig faktor for os! ”

Ditte Maria Kollerup
Indehaver og kreativ direktør
KFS Boligbyg

Henrik Hagens, Hagens Fjedre

Hagens Fjedre

"Hagens Fjedre har drevet virksomhed i Rebild Kommune i mange årtier. Gennem alle årene har Rebild Kommune vist sig som en meget erhvervsvenlig kommune med god og effektiv kontakt til relevante beslutningstagere".

Henrik Hagens
CEO, Hagens Fjedre

Søren Elisiussen, Liftup

Liftup A/S

"I Rebild Kommune arbejdes der aktivt med at skabe et godt netværk blandt de lokale virksomheder. Når vi samarbejder, står vi stærkere i konkurrencen og kommer hurtigere til de rigtige konklusioner".

Søren Elisiussen
Adm. direktør, Liftup A/S

Find svar på nogle af dine spørgsmål her

Test af indlejret kode blok

Cookieinformation

Monsido - statistik