Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
Netværk for webshopejere

Bliv en del af nye netværk for e-handelsvirksomheder i Rebild

Driver du en virksomhed eller webshop indenfor e-handel, og er du hjemmehørende i Rebild Kommune? Så kan du blive en del af 2 nyetablerede netværk, e-Hub Rebild eller e-Hub Rebild+.

Du har nu muligheden for at blive en del af Rebilds 2 nye e-handelsnetværk, e-Hub Rebild & e-Hub Rebild+, der begge tilbyder netværk med andre webshops og e-handelsvirksomheder i kommunen samt spændende arrangementer, oplæg og netværksmøder. 

Arrangementerne vil blive afviklet med forskellige temaer fra gang til gang, og det er derfor muligt at til- og fravælge de møder og arrangementer som passer til din virksomhed, ligesom det er muligt at sende forskellige medarbejdere afsted afhængigt at temaet.

Hvem kan deltage?

Alle virksomheder, uanset størrelse, i Rebild Kommune, som driver en E-handelsforretning og/eller webshop. Netværket er ikke for virksomheder, som arbejder med salg, services mv. til e-handelsvirksomheder. Dette sker for at sikre at netværksmøderne har til formål at skabe vidensdeling på tværs af virksomhederne.

Eksempler på temamøder 

Møderne vil, udover at handle om at mødes på tvær af brancher og kompetencer, også indeholde forskellige temaet, som fastsættes fra møde til møde. Det kan være eksempelvis: Adwords, SEO, Influencers, fragt og logistik eller videomarketing. 

Hvad er formatet? 

4-6 årlige netværksmøder

Kontaktpersoner hos Business Rebild 

Thomas Nielsen

Thomas Nielsen

Iværksætterkonsulent
Tlf.: 99 88 75 11
Mobil: 41 77 72 51
E-mail: thni@rebild.dk
Ansvarlig for: e-Hub Rebild

Monsido - statistik

Cookieinformation