Eksportfokus

Eksportstempel - foto: www.colourbox.com
Drømmer du om at udvide din virksomhed? Læs om de forskellige eksportprogrammer der tilbydes her!

Udvid trygt din virksomhed

Væksthus Nordjylland tilbyder en række programmer, der alle har et specielt eksportfokus. Her kan du læse om 3 programmer, som er specielt målrettet eksportmuligheder.
Business Rebild agerer som formidler af kontakten mellem dig og konsulenterne med spidskompetence hos Væksthus Nordjylland.

De nedenstående tilbud er kun et lille uddrag af de muligheder, der er tilgængelige. Eksportguiden.dk er en hjemmeside designet til at strømline og koordinere eksportfremmetilbud fra samtlige udbydere i Danmark på én samlet portal, så du let kan finde informationer om finansiering, rådgivning og tilskud til eksportaktiviteter. 

Made in Denmark-stempel - foto: www.colourbox.com

Eksportsparring

Forbered dig selv og din virksomhed bedst muligt til eksport!

Eksportsparring er et gratis tilbud til små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, udviklet specielt til virksomheder, der ikke tidligere har haft eventyr indenfor eksport.

Programmet er sammensat af to dele, hvor den første del består af sparring i Væksthus Nordjylland med en erfaren internationaliseringskonsulent. Konsulenten vil gennemgå interne og eksterne forhold i din virksomhed, med formålet at hjælpe dig med at skabe de bedste forudsætninger for din virksomheds medvind i udlandet. Anden del af Eksportsparringen består af 10 timers gratis individuel markedsrådgivning, eksempelvis som en dialog med en eksportrådgiver ved en ambassade på det marked, du ønsker at komme ind på.

Læs mere om Eksportsparringsprogrammet

BusinessBroen logo

BusinessBroen

Kunne du tænke dig, at opstarte eller øge din virksomheds aktivitet i Norge? BusinessBroen kan hjælpe dig med en lang række tilbud!

Flere offentlige, nordjyske aktører står bag BusinessBroen, som spænder over adskillige beskæftigelses- og erhvervsindsatser med Norge som mål. BusinessBroen tilbyder gratis og uvildig hjælp og rådgivning, som har til formål at styrke forretningsrelationerne med nordjyske og norske virksomheder.

Læs mere om BusinessBroen

GLOBAL logo

GLOBAL

Noget af det mest afgørende for at skabe varig vækst i en virksomhed er virksomhedens internationale kompetencer, udvikling af know-how og effektiv anvendelse af netværk. Globaliseringsprogrammet, GLOBAL, er et samarbejde mellem aktørerne Væksthus Nordjylland, Aalborg Universitet og Norddanmarks EU-kontor, der kan hjælpe dig med at få styr på netop de aspekter af din virksomhed.

GLOBAL er et EU-rammeprogram specifikt rettet mod små og mellemstore nordjyske virksomheder med vækst- og globaliseringspotentiale i alle brancher (bortset fra landbrug og fiskeri).

GLOBAL er sammensat af 3 faser: en screeningfase, en strategi- og planlægningsfase og en handlingsfase. Disse, samt aktiviteter indenfor 9 særskilte indsatsområder, kan du læse mere om her.

Menu