Praktik

To personer hilser - modelfoto: www.colourbox.com
Udvikl synergi med regionens studerende! Rebild Kommune samarbejder med Aalborg Universitet og University College Nordjylland.

Blomsten af Danmarks ungdom

Rebild Kommune har en rigtig god placering i landet. Det nærtliggende Aalborg bugner med studerende, som hvert år søger praktikpladser, projektsamarbejder og studiejobs overalt i Danmark. Der er derfor rig mulighed for at gøre brug af uddannelsernes praktikforløb, og dermed få tilført et friskt pust og ny viden til sin virksomhed.

Tour de Rebild er din chance for at møde og komme i direkte dialog med nogle af de studerede.

Et praktikforløb med en studerende er din enestående mulighed for at få tilført spændende ny viden og gratis arbejdskraft i en periode i din virksomhed.

Mange studerende samarbejder også med virksomheder om projekter, f.eks. omkring problemstillingsløsninger for en virksomhed eller udarbejdelse af marketingsmateriale. De studerende kan ofte tilføre ny viden og se problemstillinger fra 'skæve' vinkler. 

- Min opfattelse af Tour de Rebild var meget positiv. Jeg kan helt klart anbefale andre virksomheder at deltage i lignende arrangementer. Vi havde fantastisk mange gode unge mennesker at vælge i mellem, udtalte Mads-Peter Olesen, tidligere Marketing Manager hos Hydrema efter endt Tour de Rebild i 2014.

Studentermedhjælpere i virksomheden

Studiejobs er også særligt vigtige for de studerende. Undersøgelser viser, at relationer mellem studerende og erhvervslivet er afgørende for kandidaternes jobmuligheder efter endt uddannelse.

Du har derfor muligheden for at få adgang til billig og fleksibel akademisk arbejdskraft fra engagerede og lærevillige studerende, som samtidig får bedre betingelser i fremtidig jobsøgning - det kalder vi synergi!

Region Nordjylland har som målsætning at få oprettet 1.000 nye studiejobs i Nordjylland indenfor de næste par år. Bliv en del af udviklingen, og hjælp både dig selv og de studerende!  

Menu