Iværksætteri

Spirer - foto: www.colourbox.com
Der er masser af tilbud til dig, som er eller overvejer at blive iværksætter! Business Rebild har en masse tilbud til dig som drømmer om at blive iværksætter.

Drømmer du om at starte egen virksomhed?

Hos Business Rebild har vi en række tilbud til dig som ønsker at blive iværksætter, uanset om du har en god idé, som du ikke er kommet i gang med eller om du er i fuld gang med at udleve iværksætterdrømmen.

Fase 1: Iværksætterafklaring

Du kan altid henvende dig til Business Rebild for at få sparring på din idé. Hos Business Rebild vil du møde vores erfarne erhvervskonsulenter, som vil hjælpe dig nærmere en afklaring på om iværksætteri er noget for dig. 

Vi er din professionelle og uvildige sparringspartner, som vil hjælpe dig med at udvikle din idé, belyse eventuelle blinde vinkler og være din støtte på vejen til vækst og succes. Vi tilbyder rådgivning om alt fra hvor du skal begynde, hvem der kan hjælpe dig med at oprette et CVR-nummer og hvordan det er at være iværksætter. 

Vores rådgivning er altid gratis, og vi har kun et formål: at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for dig og din virksomhed.

Fase 2: Opstart og etablering af virksomhed

Når du er klar til at tage springet og blive iværksætter, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig med at starte din virksomheden op. Ud over at hjælpe med at belyse alle de praktiske aspekter af det at blive iværksætter, tilbyder vi også professionel sparring omkring din forretning og forretningsidé. Vi bruger modellen Væksthjulet®, som hjælper med at lave et 360 graders perspektiv på din virksomhed. 

Vores rådgivning er altid gratis og uforpligtende. 

Læs mere om opstart af virksomhed, og de tilbud som der er til dig i denne fase her.

Fase 3: Stabiliseringsfasen

Når du har fået gang i din virksomhed, de første ordre måske begyndt at komme ind, og rutinerne begynder at melde sig, tilbyder vi også rådgivning og sparring omkring dette.

Vi hjælper med med alt fra sparring på, hvordan du kan øge din indtjening, strømlining af processen eller til hjælp med at søge efter medarbejdere.

Læs mere om opstart af virksomhed, og de tilbud som der er til dig i denne fase her.

Fase 4: Vækstfasen

Når din virksomhed er blevet stabiliseret, ordrene er begyndt at komme og væksten er ved at tage fart, har vi også en række tilbud til dig. Vores erfarne erhvervskonsulenter tilbyder dig sparring omkring alt fra tiltrækning af medarbejdere, hjælp til at finde nye/større lokaler eller hjælp til at finde investorer eller mentorer, som kan være med til at løfte din virksomhed til det næste niveau. 

Læs mere om vækstmulighederne for din virksomhed, og de tilbud som der er til dig i denne fase her.

Kontakt os

Uanset hvor du som virksomhed befinder dig, eller hvilket tilbud du finder interessant, er det altid en god idé at tage fat i os, for at få hjælp til at finde frem til det behov, som matcher lige præcis dig og din virksomhed. 

Vi er altid til rådighed for gratis rådgivning og vejledning, uanset om det er hos os eller hos dig.

Find vores kontaktinformation her eller send en mail på businessrebild@rebild.dk

Menu