Kickstart Rebild

Kickstart Rebild - stedet for unge iværksætteres vækst og udvikling
Kickstart Rebild er en fælleskontor for iværksættere. Det er et miljø, hvor fokus er på at løfte de kommercielle kompetencer hos iværksættervirksomhederne og skabe vækst, udvikling og resultater. Kickstart Rebild er kendetegnet ved at være et inspirerende forretningsmiljø, hvor iværksættere skaber resultater og vækster.

Kickstart Rebild er et iværksættermiljø. Iværksætterne i Kickstart Rebild, indgår på baggrund af en fælles afstemning af ambitioner og potentiale - udmøntet i en vækstplan for hver iværksættervirksomhed. Den personlige afstemning og vækstplan er vigtige redskaber, der danner grundlaget for, hvordan Kickstart Rebild kan bidrage til iværksætternes succes, resultater og vækst.

Indhold

Som en del af Kickstart Rebild indgår du i et fysisk miljø, hvor vi i fællesskab inddrager hinandens viden, kompetencer og erfaringer. Det handler om at blive inspireret af vores forskellige perspektiver, udfordringer og erfaringer. Af konkret indhold kan nævnes:

  • Nem adgang til hjælp og samarbejdsmuligheder 
  • Deltagelse på messer og kurser
  • Faste fællesmøder og workshops
  • Iværksættercafeer
  • Erhvervsfremmesystemet
  • Rekrutterings- og kapitalsparring
  • Væksthus Nordjylland
  • Kompetencegivende workshops – salgstræning, markedsføring, pitchtræning, idégenerering o.lign.

Iværksætterne bliver således en del af en samlet løsning, hvor alle erhvervsrettede muligheder og programmer skræddersys til den enkelte virksomhed og bringes i spil, i takt med deres udvikling og behov.

Hvem er Kickstart Rebild for?

Kickstart Rebild henvender sig til alle iværksættere, der med rette indstilling, ambition og potentiale er i stand til at udvikle og skalere deres virksomhed. I Kickstart Rebild skabes økonomisk vækst, nye arbejdspladser og internationale potentialer. 

Vores placering i Business Park Nord i Støvring gør, at vi både er attraktive for virksomheden, der kun har behov for et skrivebord, virksomheden, der har behov for eget kontor og virksomheden, der allerede fra start efterspørger en forretningsenhed med kontor, værksted og lager. Fra alle udgangspunkter er det muligt at skalere op og ned – i Kickstart Rebild handler det om at tilbyde de faciliteter der gør, at iværksætternes potentiale forløses på stærkeste vis.

Kontakt iværksætterkonsulent Thomas Nielsen for at høre, om Kickstart Rebild er stedet, hvor du kan skabe en endnu stærkere iværksættervirksomhed - thni@rebild.dk / +45 41 77 72 51

Du kan også læse mere her

Menu