StartUp Club Rebild

StartUp Club Rebild
StartUp Club Rebild er et tilbud til iværksættere i Rebild Kommune, som er i gang med at skabe virksomhed, og som i den forbindelse har brug for professionel rådgivning hos private rådgivere.

StartUp Club Rebild - Et tilbud til iværksættere i Rebild Kommune

Få 3 x 2 timers vejledning hos private rådgivere
+ 6 timers rådgivning hos Business Rebild

Beskrivelse af StartUp Club

StartUp Club Rebild er et tilbud til dig, som er i gang med at skabe din virksomhed, og i den forbindelse har brug for professionel rådgivning hos en privat rådgiver.

Hos Business Rebild får du altid gratis sparring omkring dine idéer og forretningsplaner, men for at starte virksomhed er der ofte behov for professionel vejledning for at sikre at der er styr på formalia og komme godt i gang.

For at hjælpe med dette, har vi StartUp Club, hvor du har mulighed for at få 3 x 2 timers rådgivning hos de private rådgivere, som du måtte ønske; fx. advokat, revisor, markedsføringsbureau osv. Du kan vælge mellem de mange private rådgivere, som har takket ja til at være en del af StartUp Club.

Ønsker du at blive rådgiver

Er du rådgiver, og har du lyst til at være en del af StartUp Club, skal du udfylde denne formular, hvorefter vi vil kontakte dig.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Menu