Netværk

Rebild netværk
Bliv en del af et netværk og styrk din virksomhed!

Netværk i Rebild Kommune

I Rebild er der en række netværk, som har til formål at hjælpe dig med at møde nye mennesker, skabe nye relationer og samtidig give  din virksomhed et boost! Del viden, skab omtale, få inspiration og åbn op for nye muligheder. Et stærkt netværk kan være med til at styrke din virksomheds position. 

Der er flere muligheder for at starte eller opretholde et godt netværk. Business Rebild kan hjælpe dig i gang ved at introducere dig for samarbejdspartnere og netværksprogrammer.

Netværk drevet af Rebild Kommune: 

Andre netværk i Rebild Kommune

  • Business Park Nord netværket - Et for virksomheder som ønsker at inspirere og blive inspireret af hinanden
  • Global network - Et salgs- og erhvervsnetværk, som har grupper i hele landet
  • Rotary Rebild - Rotary samler et globalt netværk af frivillige, der dedikerer deres tid og talent til at tackle verdens mest presserende humanitære udfordringer
  • Rebild Inner Wheel - Inner Wheel er en upolitisk og usekterisk verdensomspændende kvindeorganisation med ca. 100.000 medlemmer.

Mentor-ordning i Rebild Kommune

  • Mentorordningen - Et tilbud til ledende medarbejdere i virksomheder i Rebild Kommune om at modtage gratis mentorsparring fra erfarne erhvervsfolk

 

Bliv en del af et fællesskab og få gang i væksten!

Ønsker du at høre mere om vores netværk, eller mangler vi et netværk, er du altid velkommen til at til at tage kontakt til os.

Menu