Rebild E-netværk

Driver du en virksomhed eller webshop indenfor E-handel og er du hjemmehørende i Rebild Kommune?

Rebild E-netværk - for webshops, e-handels- og onlinevirksomheder

Driver du en webshop eller virksomhed indenfor E-handel og er du hjemmehørende i Rebild Kommune. Så har du muligheden for at blive en del af Rebild E-handelsnetværk, som tilbyder netværk med andre webshops og E-handelsvirksomheder i kommunen samt spændende arrangementer, oplæg og netværksmøder. 

Arrangementerne vil blive afviklet med forskellige temaer fra gang til gang, og det er derfor muligt at til- og fravælge de møder og arrangementer som passer til din virksomhed, ligesom det er muligt at sende forskellige medarbejdere afsted afhængigt at temaet.

Hvem kan deltage?

Alle virksomheder, uanset størrelse, i Rebild Kommune, som driver en E-handelsforretning og/eller webshop. Netværket er ikke for virksomheder, som arbejder med salg, services mv. til e-handelsvirksomheder. Dette sker for at sikre at netværksmøderne har til formål at skabe vidensdeling på tværs af virksomhederne.

Eksempler på temamøder: 

Møderne vil, udover at handle om at mødes på tvær af brancher og kompetencer, også indeholde forskellige temaet, som fastsættes fra møde til møde. Det kan være eksempelvis: Adwords, SEO, Influencers, fragt og logistik eller videomarketing. 

Format:

4-6 årlige netværksmøder

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om netværket, skal du kontakte Erhvervskonsulent Jacob Werner Sand Nielsen på jwsn@rebild.dk eller 41776100

Menu