Rekruttering

Rekruttering
Kontakt Rekrutteringsservice, hvis du har brug for en medarbejder.

Rekrutterings-service

22 60 72 95

Rekr@rebild.dk

Vi har kendskab til de ledige og tager en snak med dem, inden de eventuelt skal til samtale i din virksomhed. Vi udsøger gerne CV'er til dig, så du selv kan udvælge de bedst egnede kandidater til en samtale.

Rekrutteringsservice

Rekruttering Himmerland er et samarbejde omkring rekruttering på tværs af kommunegrænserne mellem Rebild Kommune, Mariagerfjord Kommune og Vesthimmerland Kommune. 

Har du brug for hjælp til rekruttering kontakt Rekrutteringsservice på telefon 22 60 72 95 eller mail Rekr@rebild.dk

Jobnet for Arbejdsgivere

Du kan bruge Jobnet for Arbejdsgivere til at annoncere efter nye medarbejdere til din virksomhed.

Du kan gratis lægge dine jobannoncer ind på Jobnet for Arbejdsgivere, når du har oprettet dig som bruger med virksomhedens NemID. Jobannoncen kommer på Jobnet.

En jobannonce sikrer de mest motiverede ansøgere til din stilling, fordi det er jobsøgeren selv, der vælger at henvende sig til virksomheden.

Jobsøgere får automatisk besked, hvis din annonce matcher indholdet i jobsøgerens 'Jobagent'.

Søg i CV’erne

På Jobnet for Arbejdsgivere kan du søge i CV-banken blandt de tusindvis af jobsøgere, som har indlagt deres CV med detaljerede oplysninger om deres kvalifikationer. Det er hurtigt at finde mulige kandidater til det ledige job.

I CV-banken finder du både ledige jobsøgere og beskæftigede, der er på udkig efter et nyt job. Jobnet for Arbejdsgivere er det eneste sted, hvor du med sikkerhed kan finde alle ledige inden for alle brancher.

Det er gratis at bruge Jobnet for Arbejdsgivere. 

Opret en jobordre til jobcenteret

Jobnet for Arbejdsgivere kan du sende en besked til Jobcenter Rebild om dit behov for arbejdskraft.

Menu