Udenlandsk arbejdskraft

Udenlandsk arbejdskraft
Hvis du som virksomhed har brug for at rekruttere udenlandske medarbejdere, findes der forskellige services til at hjælpe dig.

Workindenmark

Workindenmark er en service både til danske virksomheder, som vil rekruttere fra udlandet, og til udenlandske borgere, som gerne vil arbejde i Danmark.

På workindenmark.dk kan du oprette jobannoncer og finde cv'er fra jobsøgere, der ønsker at arbejde i Danmark. Du kan også finde relevante oplysninger om de regler, der vedrører ansættelse af en medarbejder fra udlandet.

workindenmark.dk får jobsøgere også adgang til din virksomheds jobopslag, som du opretter samtidig på Jobnet for Arbejdsgivere og på workindenmark.dk. Oplysningerne til de udenlandske borgere findes på engelsk, tysk, polsk og svensk.

EU-borgere

NyiDanmark.dk kan du læse mere om reglerne for arbejde og ophold for EU-borgere. 

EURES kan du søge efter arbejdskraft i den fælles europæiske CV-bank og lægge en jobannonce ind. 

Ny i Danmark

www.nyidanmark.dk kan du læse mere om opholds- og arbejdstilladelse, hvis man er tredjelandsstatsborger, det vil sige, hvis man er statsborger i et land uden for Norden/EU/EØS og gerne vil bo og arbejde i Danmark.

International Citizen Service (ICS)

Ved ICS kan danske virksomheder få hjælp og vejledning om rekruttering og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. I International Citizen Service er alle myndigheder i forhold til udenlandsk arbejdskraft samlet under ét tag. 

For udenlandske arbejdstagere kan man få al papirarbejdet udført ved International Citizen Service. Dog skal man som bosiddende i Rebild Kommune henvende sig til Borgerservice for at blive CPR-registreret og få et sundhedskort.

International Citizen Service har i Nordjylland følgende kontaktadresse og åbningstider:

Rantzausgade 4

9000 Aalborg

Tlf.: +45 7214 2111

Mail: north@icitizen.dk

Åbent mandage 9 -13 og torsdage 12 - 16

 

Menu