Er du iværksætter?

Vil du være iværksætter i Rebild Kommune
Der er masser af tilbud til dig, som er eller overvejer at blive iværksætter! Business Rebild har en masse tilbud til dig som drømmer om at blive iværksætter.

Drømmer du om at blive iværksætter?

Hos Business Rebild har vi en række tilbud til dig som ønsker at blive iværksætter, uanset om du har en god idé, som du ikke er kommet i gang med eller om du er i fuld gang med at udleve iværksætterdrømmen.

Fase 1: Iværksætterafklaring

Du kan altid henvende dig til Business Rebild for at få sparring på din idé. Hos Business Rebild vil du møde vores erfarne erhvervskonsulenter, som vil hjælpe dig nærmere en afklaring på om iværksætteri er noget for dig. 

Vi er din professionelle og uvildige sparringspartner, som vil hjælpe dig med at udvikle din idé, belyse eventuelle blinde vinkler og være din støtte på vejen til vækst og succes. Vi tilbyder rådgivning om alt fra hvor du skal begynde, hvem der kan hjælpe dig med at oprette et CVR-nummer og hvordan det er at være iværksætter. 

Vores rådgivning er altid gratis, og vi har kun et formål: at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for dig og din virksomhed.

 

Fase 2: Opstart og etablering af virksomhed

Når du er klar til at tage springet og blive iværksætter, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig med at starte din virksomheden op. Ud over at hjælpe med at belyse alle de praktiske aspekter af det at blive iværksætter, tilbyder vi også professionel sparring omkring din forretning og forretningsidé. Vi bruger modellen Væksthjulet®, som hjælper med at lave et 360 graders perspektiv på din virksomhed. 

Vores rådgivning er altid gratis og uforpligtende. 

StartUp Club Rebild

Udover vores gratis og uvildig sparring har vi også et tilbud, hvor du i samarbejde med professionelle rådgivere får mulighed for at komme godt igang med din virksomhed. 

Tilbuddet hedder StartUp Club og giver dig mulighed for, mod en brugerbetaling på 1.000 kr. (inkl. moms) at modtage 3 x 2 timers vejledning hos private rådgivere. Dette kunne kunne eksempelvis være en revisor, en advokat og et markedsføringsbureau.

Læs mere om dette tilbud på Startup Club Rebild

Andre tilbud til opstart og etablering af din virksomhed

Udover StartUp Club Rebild, finder der også regionale tilbud, som giver dig økonomisk hjælp i forbindelse med opstart af din virksomhed:

  • Innovativ Vækst - Intensivt iværksætterforløb for nordjyske vækst- og vidensiværksættere, med mulighed for at modtage dagpenge sideløbende med
  • Iværksætternetværket - Bliv en del af iværksætternetværket i Rebild Kommune, og mød andre iværksættere, som sidder med de samme problemstillinger som dig selv.
  • Kickstart Rebild - En iværksætterfællesskab hos Business Rebild

 

Fase 3: Stabiliseringsfasen

Når du har fået gang i din virksomhed, de første ordre er måske begyndt at komme ind, og rutinerne begynder at melde sig, tilbyder vi også rådgivning og sparring omkring dette.

Vi hjælper med med alt fra sparring på, hvordan du kan øge din indtjening, strømlining af processen eller til hjælp med at søge efter medarbejdere.

Tilbud til stabiliseringsfasen

Ekspertrådgivning

Iværksættermiljø

 

Fase 4: Vækstfasen

Når din virksomhed er blevet stabiliseret, ordrene er begyndt at komme og væksten er ved at tage fart, har vi også en række tilbud til dig. Vores erfarne erhvervskonsulenter tilbyder dig sparring omkring alt fra tiltrækning af medarbejdere, hjælp til at finde nye/større lokaler eller hjælp til at finde investorer eller mentorer, som kan være med til at løfte din virksomhed til det næste niveau. 

Tilbud i vækstfasen

Ekspertrådgivning

  • VIP+ Vækstboost - Et tilbud om ekstern ekspertrådgivninvning indenfor stort set alle forretningsområder
  • Få en mentor - Få en erfaren mentor, som kan rådgive og vejlede gennem vores mentorordning

Medarbejdere

  • Vækst Via Viden - Ansæt en højtuddannet med et tilskud på op til 150.000 kr. om året
  • Landdistriktvækstpilot - Ansæt en højtuddannet med et tilskud på op til 150.000 kr. om året
  • Ansat en studerende - De nordjyske uddannelsesinstitutioner tilbyder mulighed for at få studerende i praktik indenfor stort set alle forretningsområder. Kontakt os for at høre mere.

Kapital og finansiering

  • Innobooster - Få tilskud på 50.000 - 5 mio. til udgifter der kan bringe den gode idé frem til markedet

Salg, markedsføring og eksport

 

Kontakt os

Uanset hvor du som virksomhed befinder dig, eller hvilket tilbud du finder interessant, er det altid en god idé at tage fat i os, for at få hjælp til at finde frem til det behov som matcher lige præcis dig og din virksomhed. 

Vi er altid til rådighed for gratis rådgivning og vejledning, uanset om det er hos os eller hos dig.

Find vores kontaktinformation her eller send en mail på businessrebild@rebild.dk

Menu