Start af virksomhed

Start af virksomhed
Når du er klar til at tage springet og blive iværksætter, står vores Business Rebild klar til at hjælpe dig med at starte din virksomheden op.

Opstart og etablering af virksomhed

Når du er klar til at tage springet og blive iværksætter, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig med at starte din virksomheden op. Ud over at hjælpe med at belyse alle de praktiske aspekter af det at blive iværksætter, tilbyder vi også professionel sparring omkring din forretning og forretningsidé. Vi bruger modellen Væksthjulet®, som hjælper med at lave et 360 graders perspektiv på din virksomhed. 

Vores rådgivning er altid gratis og uforpligtende. 

StartUp Club Rebild

Udover vores gratis og uvildige sparring har vi også et tilbud, hvor du i samarbejde med professionelle rådgivere får mulighed for at komme godt i gang med din virksomhed. 

Tilbuddet hedder StartUp Club og giver dig mulighed for, mod en brugerbetaling på 1.000 kr. (inkl. moms) at modtage 3 x 2 timers vejledning hos private rådgivere. Dette kunne kunne eksempelvis være en revisor, en advokat og et markedsføringsbureau.

Læs mere om dette tilbud på Startup Club Rebild

Andre tilbud til opstart og etablering af din virksomhed

Udover StartUp Club Rebild, findes der også regionale tilbud, som giver dig økonomisk hjælp i forbindelse med opstart af din virksomhed:

  • Innovativ Vækst - Intensivt iværksætterforløb for nordjyske vækst- og vidensiværksættere, med mulighed for at modtage dagpenge sideløbende med
  • Iværksætternetværket - Bliv en del af iværksætternetværket i Rebild Kommune, og mød andre iværksættere, som sidder med de samme problemstillinger som dig selv.
  • Kickstart Rebild - En iværksætterfællesskab hos Business Rebild

Menu