Bæredygtighed

Ledninger
Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling

Projekt ”Bæredygtig vækst gennem energi- og ressourceeffektive små og mellemstore virksomheder” er igangsat af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark (NBE) i tæt samarbejde med alle nordjyske kommuner. Projektet har til hensigt at gøre Nordjylland grønnere og samtidigt øge bundlinjen for de deltagende virksomheder.

Projektet er støttet af EU gennem Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og er tildelt 11.385.714,88 d.kr, hvor der desuden er medfinansiering på samme beløb. Det vil sige at projektets samlede budget ligger på 22.771.429,76

100 nordjyske virksomheder søges til projektet

Visøger 100 små og mellemstore virksomheder til deltagelse i projektet. Projektet inkluderer identificering af potentialet inden for energi- og ressourceoptimering på din virksomhed. Ud fra det identificerede, får din virksomhed udarbejdet en skræddersyet ressourceplan med kortlagte potentialer for besparelser. Herefter er det muligt at søge støtte på 60.000 kr. til et valgfrit konsulentforløb, der skal bidrage til at forbedre energi- og ressourceeffektiviteten.

Læs mere om projektet

Er du interesseret i at deltage i projektet, så kontakt Christina Ryge Petersen på telefon: 99 88 76 59

Menu