Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
""

Gravearbejde på Hobrovej i Støvring

Som mange har bemærket, er Hobrovej i Støvring spærret på grund af gravearbejde. Arbejdet er nu nået til stykket ud for rådhuset.

Det betyder at det i en perionde ikke er muligt at benytte gæsteparkeringen foran rådhuset. I stedet kan man bruge parkeringspladsen bag Stubhuset.

Se billedet herunder.

""

Der er adgang til den midlertidige gæsteparkering fra Grangårdsvej.

Et større projekt

Arbejdet foretages af Rebild Vand & Spildevand A/S, og er ganske omfattende, da kloakrørene skal skiftes ud på strækningen mellem nummer 92 og 117. Formålet med projektet og løbende orientering om arbejdet fremgår af Rebild Vand & Spildevand A/S’ hjemmeside her:

Læs mere hos Rebild Vand og Spildevand A/S

Kort fortalt, er fakta:

  • Arbejdet forventes at være afsluttet i slutningen af april i år, under forudsætning af vintervejret arter sig. 
  • Cyklister og gående kan færdes langs vejen i hele perioden.
  • Det vil i videst muligt omfang være muligt for beboere i området at køre til og fra, men det kan ikke garanteres i hele perioden. De berørte beboere bliver løbende informeret omkring adgangsforhold. 
  • Det vil være muligt at køre til rådhuset – i starten fra nord, senere fra syd – med undtagelse af en periode på fem dage. Vi informerer om dette her på hjemmesiden og på Facebook.
     

Monsido - statistik

Cookieinformation