Hold fri i Rebild

Rollespil i Rebild Bakker
Barn, voksen eller midt imellem – du behøver aldrig at kede dig i Rebild. I Rebild bor du ved Danmarks største legeplads: Rold Skov og Rebild Bakker. Samtidig har du adgang til et utal af foreninger, klubber og aktiviteter. Der er kulturtilbud og legemuligheder for alle aldre.

Vidste du at ...

- der er to golfklubber i Rebild:

Rebild Kommunes vision er, at alle skal have mulighed for et sundt og aktivt liv og at der skal være gode kultur- og fritidstilbud over alt i kommunen.

Foreninger og klubber

Der er da heller ikke langt mellem de mange forskellige foreninger og klubber i kommunen. Du kan for eksempel gå på jagt og til hundetræning, bygge modelfly eller spille skak. Og de mange aktive sports- og idrætsforeninger tilbyder alt fra fodbold over petanque, taekwondo og dart til svømning, ridning og trialsport.

Ud i naturen

Der er rig mulighed for at kombinere fysisk aktivitet med oplevelser i naturen. Stort set alle spejderbevægelserne er repræsenteret i kommunen, men du kan også spille rollespil, fiske, stå på ski og dyrke vinterbadning, golf eller skovhuggersport.

Naturskoler

Vi har tre naturskoler, en rullende udeskole og en skoletjeneste på Boldrup Museum. Rebild Naturskoler er et tilbud til alle generationer om at komme ud i naturen, men den primære målgruppe er kommunens skoleelever.

På naturskolernes hjemmeside kan du også finde skovens lav. Der er fem aktive lav – Lelavet, Kulsvierlavet, Skilavet, Savværkslavet og Skovhavens venner.

Skovens lav er forskellige tilbud om frisk luft, motion og socialt samvær. De er åbne for alle, der har tid og lyst til at deltage.

Kreativiteten blomstrer

Er du interesseret i film, teater, sang, dans og andre kreative udfoldelser, har vi også tilbud til dig.

I Rebild Kulturskole er fag som musik og billedkunst bredt repræsenteret og der gennemføres løbende projekter inden for dans og teater. Målgruppen er primært børn og unge i alderen 0-25 år, men der tilbydes også undervisning til voksne.

Der er en stor tradition for folkedans og folkemusik i Rebild. Der er adskillige folkedanseklubber spredt ud i kommunen og en folkemusikskole der har et tæt samarbejde med Spillemandsmuseet og Rebildspillemændene.

Du kan også deltage i de foreninger, der er knyttet til kulturhusene i kommunen – der er blandt andet musik-, teater-, film- og kunstforeninger.

Ungdomsskolen

Er du ung mellem 13 og 18 år? Vil du gerne hygge med vennerne efter skoletid og måske endda lære lidt ekstra? Har du lyst til at deltage i forskellige ture, rejser og events? Eller du mere til fællesspisning og fester? Uanset hvad, så har Rebild Ungdomsskole garanteret et tilbud, der passer lige til dig.

Vi har tre ungecentre og to mindre satellitter, der er fordelt jævnt ud over kommunen.  Du kan læse mere om Rebild Ungdomsskoles tilbud og ungecentre på rebildungdomsskole.dk. 

Menu