Rebild - rig på oplevelser

Ballet i Rebild Bakker
I Rebild Kommune er der aldrig langt til en kulturoplevelse – fra dilettantteater i forsamlingshuset over kunstudstillinger og koncerter i et af de mange kulturhuse, til verdenspremiere i den lokale biograf, Kinorevuen. Hele året rundt - ude på landet, tæt på byen.

Rebild Kulturuger

Er en fælles manifestation og et udviklingsforum, som afvikles hvert år i uge 37 og 38 med det formål, at synliggøre kulturlivet i Rebild Kommune.

Du kan altid vælge storbyernes mange flotte tilbud – Aalborg, Randers eller Aarhus ligger jo lige om hjørnet – men i Rebild kan du nyde de ekstraordinært skønne omgivelser og samtidig have let adgang til kulturelle oplevelser, ved et utal af små og store veltilrettelagte arrangementer overalt i kommunen.

- Nyd det! Den opfordring gælder uanset om du allerede bor i kommunen eller kommer som feriegæst til området. Gæsterne udefra er det skønt at få besøg af og de vil blive taget godt imod. Blot må de advares om, at de løber risikoen for at få trang til at bosætte sig her hvor det hele findes, hele året, skriver Charlotte Meng Christensen i forordet til bladet Kulturen i foråret 2013.

Midt i naturen

De største kulturoplevelser er lagt ud i vores helt unikke naturscene, Rebild Bakker. Her kommer tusinder af tilskuere fra nær og fjern hvert år, for at nyde Sommerballet, Opera i Rebild og den amerikanske 4. juli fest - Rebild festen. Den idylliske Store Økssø, danner hvert år rammen om Film i Skoven.

Historiens vingesus

Overalt i kommunen er historien levende og nærværende. Det vrimler med spor i landskabet som går langt tilbage i tiden. Her er historien levende og bliver stadig fortalt – om røverne, krybskytterne og de særlige personligheder der har boet på egnen, og har sat deres aftryk i egnens fortællinger. Fortællinger du kan finde i de små museer og i de mange arrangementer, som netop tager afsæt i fortællingerne.

Ikke kun for voksne

I Rebild er der et væld af kulturtilbud for børn. Her kan børnene deltage i Rebild Kulturskoles utallige tilbud, bibliotekernes mange arrangementer, filmklub, aktiviteter på museerne og meget mere.

Find det hele

I Rebild Kommunes kulturkalender Kulturen, på kommunens biblioteker og i Rebilds nye velkomstcenter RebildPorten i Rebild Bakker, kan du finde alt om arrangementer og begivenheder.

Menu