Seniorliv i Rebild

Seniorliv i Rebild Kommune
Er du senior og overvejer du at flytte, er der god grund til at vælge Rebild. Her er du tæt på Aalborg, med storbyens mange muligheder, på lufthavnen og gode transportforbindelser til resten af Danmark.

I Rebild Kommune bor du midt i en enestående natur, tæt på byen og har valgt en kommune med et væld af tilbud og muligheder for alle aldersgrupper, samt med stærke og levende by- og landsbysamfund og stor kulturel mangfoldighed.

Natur, kultur og motion

Her er rige muligheder for at dyrke motion, musik, natur- og kulturoplevelser, eller deltage i de mange arrangementer og aktiviteter, der hele tiden foregår i Rebild.

Du kan for eksempel spille golf på to golfbaner, gå i seniorbiograf, melde dig ind i kultur- og musikforeninger, eller bare nyde områdets mange markerede ski-, vandre- og cykelruter.

Frivilligforeningerne

Du kan også melde dig ind i nogle af de mange frivillige sociale foreninger i Rebild Kommune. De har bredt udvalg af tilbud og arrangementer – både til den underholdende og til den mere alvorlige side.

Bal for de danseglade, underholdning, visevers-aften, fortællinger, foredrag, andespil og julemesse, er bare nogle af de tilbud du kan få. Hjælpearbejde, vandreture, keramik, malerkurser, kunstudstillinger og udflugter er andre muligheder.

Ældre i Rebild

Rebild Kommune tager udgangspunkt i at ældre og handicappede ønsker et sundt og aktivt liv. Et liv hvor man i størst mulig udstrækning tager ansvar for eget liv og klarer sig uden hjælp.

Men får du brug for det, er vi klar til at hjælpe dig med genoptræning, vedligeholdende træning, rådgivning, patientuddannelse og eventuelt tilbud om ældrebolig.

Menu